Točka, točka, točkica

Retro dezen zazvao je i retro krojeve te besprijekoran damski look

Omiljeni dezen 50-ih godina upravo su točkice, koje su se tada nosile kao neizostavan detalj na haljinama i suknjama, ali i hlačama mrkva kroja nešto kraćih nogavica. Slično je i danas, kada je ovaj izrazito damski uzorak prekrio gotovo sve trendi komade, od marama do tenisica!

Orsay, 199 kn

H&M, 299,90 kn

I krojevi su također u retro stilu i zazivaju senzualnu ženstvenost u formi pencil suknji, bluza s puf rukavima, torbica s kratkom ručkom i klasičnim kopčanjem. Ukoliko se radi o crno-bijeloj ili pak plavo-bijeloj kontrastnoj kombinaciji, obvezan detalj je nešto crveno. U tom se slučaju možete poigrati crvenom ogrlicom, salonkama ili pak crvenim ružem na usnama.

Comma, 399 kn

Kate Gray, Humanic, 369 kn

Osim retro komada na točkice, u fokusu su i sve popularniji bodiji, ali i tenisice koje su toliko moderne da sada poprimaju i sve aktualne printove i šare. Najmoderniji dezen nije zaobišao niti marame, seksi topiće, ali ni sandale s platformama koje imaju dvije veličine točkica.

Zara, 229,90 kn

adidas, Shooster, 711,55 kn

Ipak, kao najaktualniji komad nametnule su se haljine. Na prvom su mjestu one lepršave maxi kroja koje se vežu u struku, ali i one koje prate liniju tijela, a dužinom sežu do ispod koljena. Prepustite se kombiniranju i pronađite svoj savršen damski look za proljeće.

H&M, 150 kn

s.Oliver, 999 kn

Stradivarius, 79,90 kn

Mango, 349 kn

adidas, The Athlete’s Foot, 549,95 kn

Esprit, 470 kn

https://www.instagram.com/p/BfG_Xu7AOft/?taken-by=collagevintage

https://www.instagram.com/p/BeqzNPTDsZB/?taken-by=happilygrey

https://www.instagram.com/p/BgwG1Hdj6b8/?taken-by=emmahill

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Najbolji ženski prijatelji

Bezvremenska elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići