Kako postići mob wife estetiku koja je zavladala svijetom?

Look zbog kojeg će vas špijunirati

Ako pratite trendove, niste mogli zaobići novi glam look koji je direktna reakcija na “CLEANCORE”. Riječ je o mob wife estetici, koja veliča ogroman nakit, bunde, ogromnu kosu i hrabru šminku.

Ova nova estetika rekreira omiljene likove žena mafijaša iz Kuma i Sopranosa, a ne bježe niti od trasha, poput teniskih traka ukombiniranih s košuljom leopard uzorka.

Cijela ova pompa po uzoru na mafijašice krenula je na TikToku i pokrenula veliku raspravu – može li netko zaista postići ovaj look ako nema potreban stav?

Najosnovnija verzija mob wife estetike uključuje krzneni kaput i crnu odjeću. Dodajte još crvene nokte i purpurni ruž za usne te velike crne naočale i imate gotovo sve –  potrebno je još samo da izgledate nedostižno, kao da ne primjećujete koliku pažnju zadobivate od okoline.

Kako bismo vam olakšali, osmislili smo nekoliko outfita inspiriranih ultimativnom ikonom ovog stila – Carmele Soprano.

Zlato, predimenzionirane naočale koje nalikuju mačjim, mekani kaput i leopard uzorak na haljini opuštenog kroja vrište “mob wife” estetikom.

Misteriozno, performativno i – prekrasno za svaki dan kad želite overdose glamura.

naočale Pull&Bear, 9,99 €; kaput Zara, 109 €; čizme Kate Gray, Humanic, 79,95 €; ogrlica Zlatarna Dodić, 755 €; haljina H&M, 22,99 €, torba H&M, 24,99 €

Večernje kombinacije uvijek vrve elegancijom i nekad je teško istaknuti se u masi, a ako ste tip osobe koja voli eksperimentirati i izgledati tako da drugi misle da se nisu dovoljno sredili, ovaj outfit je za vas.

Predivan krzneni bijeli kaput već bi i samostalno privukao pozornost, a uz dugu crnu haljinu koja prati figuru, bijelo-zlatne naušnice i narukvice te tamnocrveni ruž zapečatit će vas kao kraljicu večeri.

kaput Guess, Fashion&Friends, 157,50 €; ruž za usne Guerlain, Müller, 30 €; narukvica Zlatarna Dodić, 890 €; haljina Massimo Dutti, 59,95 €; naušnice Zaks, 238 €; cipele Kate Gray, Humanic, 79,95 €

Mob wife nekad mora i van s frendicama! Ili na dobar dejt koji će vas nakon ukusne večere odvesti u noćni izlazak. Ova predivna modra haljina je kao stvorena za tu prigodu, a uz čizme iste nijanse te kaput s bogatim krznom izgledat ćete odlično i kad čekate taksi, i na podiju.

naušnice Zaks, 627,12 €; kaput Zara 139 €; haljina, Desigual, 69,50 €; torba Mona, 219,90 €; sat Lee Cooper, Watch Centar, 75 €; čizme Aldo, 116 €

 

Foto: press Zara

6 kaputa koji dominiraju outfitima vodećih trendseterica

Atraktivan i praktičan – zimski accessories

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići