KAKO POZNATI SLAVE BOŽIĆ

Blagdansko vrijeme mnogi provode u miru i veselju, a božićni duh nije zaobišao ni naše domaće zvijezde.

Blagdansko raspoloženje zavladalo je i u domovima poznatih Hrvata, koji su ovo najljepše doba godine odlučili provesti u krugu svojih najmilijih.

Tako je hrvatska nogometna zvijezda Ivan Rakitić na svom Instagram profilu objavio obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom te svim svojim pratiteljima poželio sretan Božić.

https://www.instagram.com/p/BdFQA9Rla5J/?taken-by=ivanrakitic

Popularna pjevačica Maja Šuput Božić je dočekala pozirajući pokraj božićnog drvca, okružena brojnim poklonima. Maja se odlučila za srebrno bijelu kombinaciju kuglica, a svoj je outfit također prilagodila božićnoj dekoraciji.

https://www.instagram.com/p/BdHrPz2ngh5/?taken-by=majasuput

Severina i njezin sinčić Aleksandar uživali su u otvaranju božićnih poklona, a pritom nisu skidali osmijehe s lica.

https://www.instagram.com/p/BdGV95nAthA/?taken-by=severina

Pjevač i voditelj Saša Lozar također Božić provodi u krugu obitelji, a veselo društvo odlučilo je, osim drvca, lampicama omotati i jedni druge.

https://www.instagram.com/p/BdGQVZkH-c1/?taken-by=sasalozar

“Be happy. Želim vam sve… Zdravlje da vam daje snage za sve ciljeve koje si zacrtate, pozitivan duh da vas digne kad padnete, da budete otporni na sve one koji vas žele promijeniti ili prilagoditi sebi, da pazite na sebe i vjerujete u sebe. I opraštajte čak i onima koji to možda nisu zaslužili – čuvajte svoje srčeko, ono je važnije od njih! Sretan Vam Božić, sretno vam sve”, napisala je pjevačica Lana Jurčević u opisu fotografije na kojoj pozira u blagdanskom ozračju.

INSPIRIRAJTE SE

Bijeli Božić

Blagdanski glamur

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići