Uredski stol po mjeri fashionistice

Bolja produktivnost na poslu

Radni stolovi u uredu često su identični, a ono što ih čini drukčijima jest kako ih vi sami organizirate i pretvorite u svoju office oazu. Kad je riječ o kućnom radnom stolu, imate više slobode kad je o dizajnu riječ, no ista pravila uređenja vrijede i za njega – najvažniji dio jest kako ćete osmisliti da bude praktičan te da na njemu možete nesmetano raditi.

Zbog prirode posla, često nam se dogodi da se radni stol pretvori u pravi kreativni nered, što vas dugoročno dekoncentrira i čini nervoznima, a velika je prepreka i to što ne možete pronaći potrebne dokumente za sastanak ili arhiviranje u trenutku kad je brzina ključna.

Uz malu pomoć raznih dodataka, svoj radni stol možete pretvoriti u privlačan i zanimljiv radni kutak i, najvažnije od svega, produktivnu zonu koja odiše vašim karakterom. Pronašli smo savršene dodatke koji će vam pomoći upravo u tom cilju.

 

Za kvalitetan rad treba vam brzo računalo koje neće imati mnoštvo kablova i glomazno kućište, a izuzetno je važno da izgleda profesionalno te istovremeno ne narušava cjelokupni izgled vašeg radnog stola. Odaberite nježne nijanse i specifikacije koje odgovaraju vašem tipu posla.

iMac, Apple, iStyle, 1 799,99 €

 

Kad se zaredaju nespretne situacije, važno je ostati bistrog uma i koncentriran. Topli napitak – kava ili čaj, u tome će uvijek pomoći. A kad se dogodi da se od računala ne odvajate satima, onda je dobro znati da kvalitetns termos boca napitak drži toplim duuuugo.

Bioloco Plant, Hoću knjigu, 18,95 €

 

Lampa ugodna oku i koja će vam osvijetliti prostor jedna je od najvažnijih, a često zanemarenih stavki pri organizaciji radnog stola. Odaberite toplo svjetlo koje će imitirati boju sunčevih zraka, a dizajn vašem kompjutoru kao centralnom dijelu vašeg kutka.

Lexon, Tisak Media, 29,99 €

Jedno od važnih pravila je da vam pri ruci uvijek bude pribor koji često koristite. No upravo su te stvarčice glavni razlog stvaranju neurednosti na stolu. Odaberite manji, a efektan stalak u koji će vam stati sve što vam treba i “sakriti” na kraju radnog dana.

Umbra, Müller, 52,99 €
.
Pri uređenju radnog stola nemojte zanemariti niti svoje ladice. Odaberite kvalitetne odjeljke koji će čuvati sve vaše spajalice, rezervne kemijske olovke, ljepilo, pečate… Kad ih pravilno rasporedite, znate točno gdje su, a možete, pri potrebi, izvaditi i cijeli organizator, bez narušavanja reda.

Ordnung Hi, Interspar, 9,99 €

Za potpun užitak na poslu ne treba vam samo tišina, već i ugodan, motivirajuć miris. Odaberite note koje potiču koncentraciju i opuštaju vas, poput lavande i bergamota, a kako ne bi bio preintenzivan, svakako se odlučite na difuzor koji istovremeno i vlaži prostor.

L’Occitane, 16,70 €
.

 

Foto: Canva, press Apple, Bioloco Plant, Lexon, L’Occitane

Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Uredski stylinzi koji osvajaju

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići