Lifestyle: Dodaci za dječju sobu

Uljepšajte životni prostor vaših klinaca

Uvođenje zanimljivih dodataka u dječju sobu može cijeli prostor preobraziti u čarobno okruženje prilagođeno vašim najmanjima. Šarena posteljina zanimljivog dizajna i vesela svjetiljka s likom medvjedića potaknut će maštovite snove, dok će funkcionalna drvena kutija na jednome mjestu držati njihove najdraže igračke. U nastavku donosimo dodatke kojima ćete lako i brzo stvoriti veselu atmosferu u dječjoj sobi.

Keramička posuda za olovke

Preslatka posuda za olovke s likom ljenjivca, osim što će uljepšati radni stol vašeg mališana, na jednom će mjestu držati crtaći pribor, a pisaći stol će djelovati uredno.

Legami, Hoću knjigu, 12,95 € (97,57 kn)

Kutija za pohranu

U funkcionalnu kutiju s likom ježa možete pospremiti najdraže stvari i igračke svojih mališana. Pri izradi se mislilo i na sigurnost djece, pa je ova kutija izrađena od tkanine kako se ne bi pri igri ozlijedili.

Bieco, Muller, 21,49 € (161,92 kn)

Svjetiljka-medvjedić

Nježna svjetlost pomaže pri uspavljivanju i umirivanju djeteta. Izrađena od mekanog silikona, svjetiljka s likom medvjedića pri dodiru mijenja boju te se automatski isključuje nakon dva sata. Također, ima i daljinski upravljač pomoću kojeg ćete lako regulirati intenzitet i boju svjetla.

Rabbit&Friends, Baby Center, 23,49 € (176,99 kn)

Posteljina

Zanimljiva posteljina ima dva lica, na jednoj strani je u bež nijansi, a na drugoj strani nalazi se veseli print koji prikazuje različite životinje. Osim što je ugodna za spavanje, svojim će dizajnom uljepšati sobu te potaknuti maštovitu dječju igru u kojoj je sve moguće.

Vitapur, 49,90 € (375,97 kn)

Pokrivač i jastuk

Pokrivač i jastuk s vezenim ukrasima u obliku medvjedića donosi ugođaj svježine i čistoće u dječju sobu. Ovaj set za spavanje za hladnih će dana savršeno grijati vaše mališane, a kako je u bijeloj boji, lako ga je održavati i prati na visokoj temperaturi.

Vitapur, 39,90 € (300,63 kn)

Baldahin

Okrugli baldahin u neutralnoj bež nijansi unosi dozu svježine i cozy atmosferu u dječju sobu. Budi osjećaj zaštićenosti i sigurnosti te će vrlo brzo postati omiljeni kutak za skrivanje, čitanje ili maštovitu igru.

Jollein, Baby Center, 53,99 € (406,77 kn)

Foto: Pexels i press

Detalji za dom koji čine razliku

Meni za školarce

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići