Kamen kao idealan modni dodatak

Mramor, koji je oduvijek bio simbol luksuza, sada je svoje mjesto pronašao i na modnim detaljima

Imitacije njegovih šara sasvim neočekivano mogu se pronaći na torbicama, satovima…
Inovativna torbica dolazi u elegantnom spoju ‘mramora’ i zlatnih elemenata. Isfurajte je uz omiljene monokromatske kombinacije u bijeloj ili pak sasvim crnoj varijanti. Također, ovaj će model odlično pristajati uz kapute boje devine dlake, ali i u hrabrom spoju uz neki drugi print.

Torba, Aldo, 399 kn

Ručni sat čija je podloga za kazaljke u modernom mramornom izdanju odlikuje se minimalističkim zlatnim kazaljkama i crnim kožnim remenom.

Ručni sat Cluse, Krona, 1210 kn

Da bi sve bilo u stilu, tu je i ‘mramorna’ maska za mobitel u zanimljivoj kombinaciji s bakrenim elementima.

Maska za mobitel, H&M, 69,90 kn

Ovaj popularni motiv nije zaobišao ni nakit pa ga možete pronaći u formi privjeska na decentnoj ogrlici, koja može biti i savršen dar.

Ogrlica Cluse, Krona, 420 kn

I držač za papir može biti supermoderan, naravno ako odaberete onaj u spoju zlata i mramora. Tako ćete moći lakše napisati podsjetnik za kupnju ili sastaviti listu darova.

Držač za papir, Stradivarius, 49,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Statement bluze

Zimski modni accessories

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići