Zimski modni accessories

Osim zbog snijega, hladnim danima se veselimo i zbog atraktivnih i upečatljivih detalja

Uvijek nas iznova oduševi dizajn kapa, rukavica, šalova… Malo smo pogledali ponudu i odabrali sedam veličanstvenih koje bi bilo zgodno imati u ormaru, odnosno u trendi kombinacijama koje će uz njih izgledati još atraktivnije! U mladenačko-sportsku varijantu odlično će se uklopiti kapa sa zanimljivim dodatkom, srebrnim ušima koja su ukrašena sitnim, blještavim kamenčićima. U istoj kombinaciji isfurajte jednostavni, ali topli, sivi šal s resicama.

Kapa, Aldo, 149 kn

Šal Calvin Klein, Fashion&Friends, 479 kn

Još jedan dio neodoljivog outfita bit će i crna beretka nadahnuta svijetom mačaka.

Beretka, C&A, 69 kn

Must-have zimske sezone svakako su rukavice, a osim onih vozačkih, u fokusu su modeli upadljivih boja, poput uvijek privlačne crvene.

Rukavice, United Colors of Benetton, 299 kn

Vrlo poželjan komad svakog trendi outfita je i šešir muškog kroja, sada upotpunjen kontrastnom vrpcom, primjerice crvenom.

Šešir, Replay, 670 kn

Takozvane poštarske kape i dalje su u samom središtu modne pozornosti, a novost su zanimljive kombinacije boja i tekstura, poput ovog kožno-platnenog modela.

Kapa, H&M, 79,90 kn

Uz omiljeni kaput u nijansi devine dlake, smeđoj ili pak boji bijele kave, kombinirajte karirani šal s klasičnim resicama.

Šal, Mango, 169,90 kn

https://www.instagram.com/p/Bp2IigiFIw-/

https://www.instagram.com/p/Bq4SGydFbWa/

https://www.instagram.com/p/Bq5YvLvF4IV/

https://www.instagram.com/p/BqaKHu1ltj-/

https://www.instagram.com/p/BqX-3UNF4M-/

https://www.instagram.com/p/Bqu32-jHqDY/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Točka na 'i' slojeva odjeće

Ženstvenost na djelu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići