Kao dio tradicije

Raskošne kićenke i upečatljivi pomponi osvojili su modnu scenu na kojoj suvereno vladaju već neko vrijeme.

Njihova uloga trendi ukrasa ove je sezone neupitna. Iako su nekada prvenstveno i isključivo ukrašavali narodnu nošnju, njihova primjena u modi je sada sveobuhvatna. Tako ih možemo pronaći na mnoštvu neodoljivih ljetnih komada, poput cekera, sandali, nakita…

Važno mjesto zauzeli su i na odjeći, odakle i potječu. Nalaze se na lepršavim tunikama koje mogu imati i pompone i kićenke ili pak širokim bluzama čiji je prednji dio urešen ovim it elementom. Ovi komadi odlično pristaju uz traper ili kratke hlačice.

Tunika, Zara, 199,90 kn

Bluza, Mango, 249,90 kn

Ako želite tek mali dio ovih ukrasa u svom outfitu, odaberite maramu ili pak naušnice koje možete bez problema uklopiti u svoj ljetni styling.

Marama, C&A, 69,90 kn

Naušnice, H&M, 79,90 kn

I najvažniji komadi sezone poput cekera i šešira dobili su ovaj vid uresa, pa tako zanimljivi pomponi obrubljuju slamnati ceker ili pak šešir i to u crnoj i omiljenoj ljetnoj tirkiznoj nijansi.

Ceker, Lisca, 159 kn

Šešir, s.Oliver, 199 kn

Atraktivni dodaci nisu zaobišli niti obuću koja bez obzira na model nerijetko nosi it elemente, a mi smo pronašli zanimljive natikače i špagerice u toj varijanti.

Natikače Gioseppo, Sportina, 559 kn

Espadrile Liu Jo, Fashion&Friends, 1360 kn

I naposljetku, tu je i nakit u formi ogrlica, koji će svaku kombinaciju podići na trendi razinu i dati joj onaj neodoljivi etno prizvuk.

Ogrlica, Springfield, 129 kn

https://www.instagram.com/p/BkK34N4la2F/?taken-by=margoandme

https://www.instagram.com/p/BkwADC5hjzZ/?taken-by=cheraleelyle

https://www.instagram.com/p/Bkvi6SggU4N/?taken-by=carodaur

https://www.instagram.com/p/BjufirUnrfs/?taken-by=margoandme

https://www.instagram.com/p/BiwH8fvnQaI/?taken-by=lornaluxe

Foto: Shutterstock, Instgram i press

INSPIRIRAJTE SE

Doba nevinosti

Idemo na plažu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići