Kapljice sjaja

Četiri nijanse novih iznimno sjajnih tekućih Lancôme highlightera pružaju brojne mogućnosti kojima žene mogu izraziti mnoge aspekte svoje osobnosti

Teint Idole Ultra Wear poznata je Lancômeova linija podloga kojima su žene dobile transformacijsku moć make upa. Nakon Teint Idole Ultra Wear Stick proizvoda, Lancôme je pomaknuo granice te lansirao posebno izdanje izrazito sjajnih tekućih highlightera – Custom Glow Drops. Dolaze u četiri nijanse te sadrže visoku koncentraciju bisernih pigmenata.

A da bi vaš ten zablistao, baš onako kako vi to želite, upotrijebite ih na pravi način. Za pomalo osunčan izgled, podlozi dodajte kap nijanse Custom Glow Drop. Za još upečatljiviji dojam kap spomenutog proizvoda nanesite izravno na kožu te istaknite konture lica.

Želite li osvijetliti ten, upotrijebite Champagne Glow izmiješan s podlogom ili pak samostalno na vrhovima jagodica, sredini nosa ili luku usana za super osvijetljeni efekt. Kako biste nježno naglasili konture lica i ostvarili topli sjaj, isprobajte Rose Glow. Ukoliko vam je ten nešto tamniji, Rose Glow možete koristiti i kao highlighter za suptilno definiranje crta lica.

Sličan učinak ima i Golden Glow koji će, ako ga umiješate u podlogu, vašem licu dati sjaj, poput toplih zraka svjetlosti, a za maslinastu put idealan je kao highlighter. Kako biste konturirali lice i zasjali punim sjajem, idealan je Bronze Glow, koji će tamnijoj puti dati dozu svjetlosti u kombinaciji s podlogom, dok će damama svjetlije puti biti idealan izbor za kreiranje profinjenih kontura.

Lancôme Custom Glow Drops, Müller, 273,90 kn

Foto: Lancôme press

INSPIRIRAJTE SE

Make up kolekcija nadahnuta Napuljem

Obilje prirodnih sastojaka

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići