Karirani kaput

Must-have klasik koji obožava chic kombinacije

Želite li zimu provesti sa stilom, veliku pažnju usmjerite na svoj kaput. Jer ipak je on glavni adut vaših zimskih kombinacija. Mišljenja smo da uz jedan jednobojni model svaka žena u svom ormaru treba imati i jedan karirani kaput koji će nositi u svim onim situacijama kad želi izgledati primjetno, chic i totalno u trendu. Karirani kaputi su vječni klasici koji nikad ne izlaze iz mode, nosivi su u svim kombinacijama i mogu se sjajno uklopiti u brojne stilove pa ove sezone za svoj ormar nabavite jedan neodoljiv model u kariranom uzorku. Obožavaju ih i poznate fashionistice jer fantastično idu uz bazične komade svakog ženskog ormara kao što su traperice, jednobojne veste, bijele košulje, crne čizme, najdraže jednobojne tenisice i neizostavne majice s printom. Unose dašak ženstvenosti i prigušenog retra u vaše kombinacije i izdvajaju vas iz mase svojim upečatljivim uzorcima i kombinacijama boja.

Volite li boje posegnite za upečatljivom kombinacijom jarko plave, vatreno crvene i maslinasto zelene. Ovaj kaput je pravi statement model koji izgleda sjajno uz isprane traperice, crne čizme, elegantne crne i crvene torbe i chic beretke u bojama.

Jake’s, Peek & Cloppenburg, 799 kn

Naginjete li više čistoj klasici, vaš izbor pada na kombinacije u kojima prevladavaju bež nijanse i jedna vječna boja poput tamnoplave i zagasito crvene. Tu se možete poigrati modnim dodacima u bojama koje dominiraju na kaputu, ali i totalnim kontrastima poput zelenih, žutih i narančastih boja!

Gant, 4485 kn

Tom Tailor, 999,99 kn

s.Oliver, 1099 kn

Spadate li u grupu totalnih trendseterica, vaš izbor za ovu zimu pada na kratki model koji se veže visoko u struku! Izuzetno popularan kroj obožava traperice visokog struka, čizme s malim block potpeticama i šarmantne modne dodatke od mekanog umjetnog krzna.

H&M, 299 kn

A post shared by Maria Chervotkina (@mariecher)

A post shared by Carola Pojer (@carolapojer)

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Foto: H&M, Zara, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Funkcionalno i stylish

Snaga zlaćanog nakita

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići