Klasični komadi

Znate li onu odjeću koju možete nositi svakodnevno? Koja je neutralna, praktična, odnosno jednom riječju nosiva

Odabrali smo upravo takve komade kao prijedlog za outfite u kojima ćete ostvariti klasičnu eleganciju uz udobnost. Bijela košulja tako se našla prva na popisu, a umjesto uobičajenog ovratnika, ova ima rusku kragnu. Dobro je i to što je možete nositi i kao tuniku preko donjih komada.

Košulja, Replay, 850 kn

Ono što bi svaka žena trebala imati je i grudnjak boje kože, koji bezbrižno možete nositi ispod gornjih komada bilo koje boje, jer se neće nazirati ispod njih.

Grudnjak, Palmers, 455 kn

Uvijek dobar odabir je sako kariranog uzorka na dvoredno kopčanje, a kao neku konstantu u odijevanju moći ćete ga nositi iz sezone u sezonu.

Sako, C&A, 349,90 kn

Jednostavne dokoljenke, osim što će vas grijati u hladnim mjesecima, mogu biti vrlo zanimljiv dodatak koji se da kombinirati na više efektnih načina, preko najlonki na štikle ili ispod čizama ili pak u varijanti da im rubovi proviruju iz njihovih sara.

Čarape, H&M, 54,90 kn

Atraktivne čizme od brušene kože s potpeticom koja nije ni previsoka niti preniska garantiraju dobar izgled, ali i udoban korak.

Čizme, Aldo, 899 kn

Hlače klasičnog kroja na crtu s nešto užim nogavicama vrlo su zanimljive, naročito jer uz vječan karirani dezen nose i trendi element – sportske crte pri dnu nogavica.

Hlače Hugo Boss, Peek&Cloppenburg, 1299 kn

Još jedan komad koji ne izlazi iz mode je kaput u neutralnoj sivoj nijansi. Njegova je prednost to što će jednako dobro pristajati uz haljinu i štikle, kao i uz traperice i tenisice.

Kaput, Mango, 999,90 kn

Decentne dioptrijske naočale tankih zlatnih okvira sjajno će uokviriti svako lice jer se njihova neupadljiva forma također svrstava u klasik.

Dioptrijske naočale Versace, Optika Anda, 1450 kn

Obična majica okruglog izreza i rebraste teksture dolazi u vrlo traženoj boji konjaka. Nosite je uz traper, crnu i bijelu nijansu te zemljanu paletu.

Majica, Zara, 99,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Nezamjenjiv ukras

Puf jakne

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići