Nezamjenjiv ukras

Omiljeni komad nakita, narukvica, opet je u fokusu, a najpopularniji modeli su oni zlatnog i srebrnog sjaja

Osim na zapešću, možete ih isfurati na nadlaktici, ali i na gležnjevima, što je bio veliki trend 80-ih godina. Narukvica kao jedan od najstarijih komada nakita datira još iz kamenog doba, kada su ih izrađivali od školjaka ili vapnenca. Naravno, i one su kroz povijest bile statusni simbol, a jedno vrijeme čak i sredstvo plaćanja. Danas pak postoji bezbroj vrsta narukvica, a u trendu su nešto decentniji, odnosno tanji modeli. Vrlo inovativan komad je narukvica u kombinaciji fiksnog i pomičnog oblika koja se regulira prema širini zapešća.

Aldo, 79 kn

Popularne Borbolete sada su dobile novo lice u formi bež končića sa zlaćanim novčićem i prepoznatljivim leptirićem, koje u ovoj varijanti izgledaju jako elegantno. Kod modela poput ovog odlično je to što ga možete nositi samostalno, uz cijeli niz istih modela, ali i primjerice ručnog sata.

Borboleta, 250 kn

Vječni model je i nakit načinjen od perlica, u ovom slučaju zlatnih. A kako sve ne bi bilo preobično, tu je privjesak u formi vilin konjica koji je prema feng shuiju poznat kao simbol snage, prosperiteta, sreće, mudrosti, mira, harmonije, čistoće i promjene.

Crystal Vision, 298 kn

Vrlo luksuzno djeluje i tanka fiksna narukvica ukrašena blještavim kamenčićima te simbolom mjeseca i malene zvjezdice. Nosite je u svečanim prilikama uz otmjene kombinacije i to bez ikakvog drugog nakita, kako bi došla do punog izražaja.

Swarovski, 749 kn

Za vječne buntovnice tu su dva zanimljiva modela, ‘monovolumen’ narukvica upotpunjena sjajnim kamenčićima koji imitiraju zakovice i upečatljiv komad meke forme načinjen od končića i srebrnih improviziranih mini šiljaka.

Guess, Watch Centar, 349 kn

Replay, 120 kn

Još jedan efektan, minimalistički model dolazi u srebrnoj varijanti narukvice prepletene forme, a odlično će se uklopiti uz primjerice stroge poslovne outfite, kao i male crne haljine.

Pandora, 545 kn

https://www.instagram.com/p/BqaosRWlgWf/

https://www.instagram.com/p/BrlN-IDhlEY/

View this post on Instagram

(anzeige) Up on fashiioncarpet.com- Die schönsten Weihnachtsgeschenke Klassiker ? Gemeinsam mit @cartier möchte ich euch heute einige zeitlose Weihnachtsgeschenke Ideen an die Hand geben. Denn was macht eigentlich ein wirklich gutes Weihnachtsgeschenk aus? Für mich persönlich hat sich die Antwort auf diese Frage in den letzten Jahren stark verändert. Während ich mich früher am meisten über irgendein gerade angesagtes Teil aus irgendeiner Trend Kollektionen gefreut habe, wertschätze ich heute vielmehr echte Klassiker. Welche Stücke aus dem Schmuck Bereich dazu gehören und ich euch persönlich ans Herz legen kann, erfahrt ihr heute auf dem Blog (link in bio) ❤️ #cartier #lovebracelet #pantheredecartier #cartierlovering

A post shared by Nina Schwichtenberg (@fashiioncarpet) on

https://www.instagram.com/p/BrXKUnUhkjk/

https://www.instagram.com/p/BrDMeFrHyzH/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Instagram moda s ulice

Sportska elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići