Ključni ljetni komadi by Stazisweets

Pakiranje za godišnji odmor ne mora biti stresno uz savjete stylish Anastazije Makjanić

Ljeto, sunčanje i kupanje već su u punom jeku, a s njima i sezona godišnjih odmora. Pa će se većina uputiti prema nekoj svojoj destinaciji za odmor i punjenje baterija nakon naporne godine. E sad, kad se pakiram za nekakav put, uvijek bih ponijela tri puta više nego što mi zaista treba. Međutim, osvijestila sam se i pritom se spasila nerviranja i muke. Najbitnija je dobra organizacija. Nekoliko kupaćih kostima, par dnevnih i večernjih kombinacija i spremna si. Dnevne haljine pak uvijek možeš kombinirati i za večernju varijantu, bitno je samo sve dobro nadopuniti detaljima.

Kad je riječ o kupaćim kostimima, uvijek biram udobnost. Volim se osjećati ugodno, bilo da je riječ o jednodijelnom ili dvodijelnom kupaćem kostimu. U Calzedoniji sam pronašla odličan i ugodan dvodijelni kupaći kostim. Ako vam je ova varijanta možda cjenovno malo preskupa, u H&M-u sam pronašla super kombinaciju za manji iznos.

Gornji dio, Calzedonia, 235 kn; donji dio, Calzedonia, 155 kn

Gornji dio, H&M, 69,90 kn; donji dio, H&m, 79,90 kn

Jednodijelne kupaće uvijek nekako volim obući na kraju kupanja ili kad idem na kavu ili koktel. Odlična su kombinacija u paru s kratkim jeans hlačicama i japankama. Ovaj Zarin jednodijelni kupaći zaista može poslužiti i kao ljetni top koji se da na sve iskombinirati. Što se tiče traper kratkih hlača, uvijek biram Europu 92, odnosno Levi’s, jer su za moj pojam najbolje. A uz maramu oko struka ili oko glave, spremna si za morsku varijantu. I ne smijemo zaboraviti Havaianas japanke jer idu na sve.

Zara, 199,90 kn

Levi’s, Europa 92, 399 kn

Zara, 199,90 kn

Havaianas, ShoeBeDo, 119,70 kn

Kad smo kod dnevnih kombinacija, moj izbor uvijek pada na haljine jer su najugodnije, pogotovo za vrijeme ljetnih vrućina. Sandale i neka lijepa torba savršeno će ih upotpuniti, a ova jako lepršava iz Manga ide na sve. Ili jedan ljetni kombinezon – ovaj iz Manga mi je definitivno favorit, a cjenovno je jako pristupačan.

Mango, 349,90 kn

Mango, 249,90 kn

Što se tiče obuće, sandale ili niske štikle bile bi neki moj odabir koji bih ponijela sa sobom na godišnji odmor.

Mango, 349,90 kn

Zara, 299,90 kn

Kratke jeans hlače također možemo iskoristiti i za dnevnu i za večernju varijantu. Uz košulju po danu ili neki top za navečer odlična su kombinacija.

Zara, 229,90 kn

Zara, 179,90 kn

Ljeti volim nositi neobične torbe, tako da sam u Zari pronašla jednu odličnu zlatnu resastu koja će podignuti svaku kombinaciju.

Zara, 349,90 kn

Ako mene pitate, slip haljina u boji bila bi pravi izbor za večer – istovremeno je elegantna i jednostavna. A ove dvije definitivno su moji ljetni favoriti. Uz njih i naušnice koje se lako kombiniraju i u dnevnim kombinacijama.

Zara, 229,90 kn

Zara, 299,90 kn

Zara, 99,90 kn

Zara, 99,90 kn

I da – ne smijemo zaboraviti na SPF tijekom cijelog dana. Sunce je zaista prejako i djeluje štetno na našu kožu. Na kraju – manje je uvijek više. Ne trebamo gomilati bespotrebne stvari, a uz malo mašte možemo svašta!

Ultra Light Daily UV Defense, Kiehl’s, 365,00 kn

Foto: Anastazija Makjanić i press

INSPIRIRAJTE SE

Tajna je u nježnom presijavanju

Nježno izdanje poderanog trapera

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići