Knjige za bolje upoznavanje sebe

Vrijeme godišnjih odmora je prošlo pa smo se ovoga puta odlučili za preporuku knjiga koje će vas pokrenuti

Metoda Bullet Journal – Ryder Carroll

Raznorazne to-do liste i beskonačni popisi svih mogućih obaveza i ideja koje želimo sačuvati za poslije trebali bi vam pomoći da se lakše organizirate u današnjem, vrlo kompleksnom svijetu. No nerijetko upravo ti organizacijski alati dovode do još veće konfuzije jer se na kraju pitate jesam li sve zapisao i – ono najgore – jesam li sve riješio. Nakon nekog vremena dolazimo i do zida koji se može opisati pitanjem: trebam li uopće raditi sve to što sam si zadao?

Autor ove knjige imao je mnogo problema sa samoorganizacijom i neprestano se gubio u moru raznih metoda i tako sve do trenutka kad je odlučio stvoriti sam svoju. Tako je nastala metoda Bullet Journal koja svakim danom u svijetu ima sve više poklonika. Kako biste ovladali njome potrebni su vam samo papir, olovka i ovaj vodič. Milijuni ljudi diljem svijeta svjedoče čudu koje se dogodi kad odbacite komplicirane sustave i oslonite se samo na vlastitu kreativnost. Hoću knjigu, 129 kn

Bog nikad ne trepće – Regina Brett

Zahvaljujući ovim mudrim i oštroumnim lekcijama popularne novinske kolumnistice i finalistice Pulitzerove nagrade Regine Brett, mogućnosti koje vam nudi život vidjet ćete na posve nov način.

Kad je navršila pedeset godina, Regina Brett objavila je knjigu o 50 lekcija kojima ju je njen život naučio. Pisala je o svemu što je naučila kad je postala samohrana majka, kad je tražila ljubav na pogrešnim mjestima, radila na svojem odnosu s Bogom, borila se s rakom i sklapala mir s teškim djetinjstvom. Vrijednost naputaka Regine Brett otkrili su i zavoljeli čitatelji diljem svijeta. Lijepili su ih po vratima hladnjaka, slali bliskima u e-mailovima. Hoću knjigu, 129 kn

Tijelo – Bill Bryson

Iako od rođenja živimo sa svojim tijelom, svako toliko shvatimo da uopće ne znamo kako ono zapravo funkcionira. Tijelo je jedan sofisticirani stroj koji za optimalan rad traži usklađenost raznih organa te njihovo uravnoteženo funkcioniranje.

Poznati autor bestselera Bill Bryson uhvatio se ove teme i pridružio joj svoj živahni stil te je tako nastala knjiga koja je postala trenutačni bestseler u svijetu. Na svoj neponovljivi brysonovski način, putujući kroz povijest, istražujući brojne podatke i slučajeve, otkriva nam kako ljudsko tijelo funkcionira, kako se čudesno iscjeljuje, ali i kako propada. Bryson u svom najboljem izdanju jamči vam da knjigu nećete ispuštati iz ruku dok je ne pročitate. A onda je možda pročitate još jednom. Hoću knjigu, 165 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Brzi uštipci – slatki ili slani

Jesen – kraljica godišnjih doba

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići