Komad koji morate imati za jednostavne chic outfite

Multifunkcionalan i univerzalan

Uvijek smo u potrazi za jednostavnim odjevnim komadima koji se bez puno muke spajaju sa svime što već imamo u ormaru i izgledaju senzacionalno. I svake sezone iznova taj komad bude bodi. Srećom, ni ovogodišnja ponuda nije razočarala po pitanju omiljenog topa. Pa smo bez problema pronašli šest favorita koje ćete nositi od sada pa sve do zime.

Bodi je primarno nastao kao sportski komad bez kopčanja koji kao takav postoji i danas. Kroz desetljeća se ipak promaknuo u jedan od osnovnih dijelova capsule garderobe i stalan postav ormara većine žena. A ne tako davno bio je isključivo dio uniformi gimnastičarki, balerina i sportašica kojima je bila potrebna sigurnost prilikom pokreta.

H&M, 69,90 kn

Stradivarius, 129,90 kn

Kao dio svakodnevne odjeće postao je u 70-ima. Tada su žene pokrenule pravu modnu revoluciju i od klasičnih i ženstvenih formi prešle na eksperimentiranje s krojevima. Ipak, pravu popularnost u pop kulturi duguje kultnoj Jane Fondi i njezinim videokasetama s aerobik vježbama.

Mango, 169,90 kn

Zara, 129,90 kn

Danas pak te prve sportske modele razlikujemo kao trikoe. Bodi koji nosimo i toliko volimo dolazi s praktičnim kopčanjem koje olakšava svakodnevno nošenje. A nosimo ga na sve i doslovno svuda. Uz traperice i hlače kako širokih tako i uskih formi, ali i suknje u svim dužinama. Obožavamo ga kao top, ali i u formi potkošulje za hladnih dana. No najviše ga volimo jer uvijek garantira elegantan i uglađen izgled i naglasak na figuru.

Intimissimi, 229 kn

Tezenis, 129,90 kn

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljeto u Desigualu

Jeans u boji za proljetne kombinacije

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići