Jeans u boji za proljetne kombinacije

Unesite kolorit u street style

Apsolutno je svima jasno da ovo proljeće prolazi u znaku boja. Baš svaki odjevni komad i materijal možete pronaći u primjetnim nijansama koje su stvorene za sunčane dane. Isti će se trend pretočiti i u ljeto, stoga će svaki lagani komad kupljen u proljeće biti i ulog u ljetnu garderobu. A ako ste i vi među ženama koje svoje svakodnevne outfite ne mogu zamisliti bez jeans komada, čak i kad temperature prijeđu 30, donosimo genijalne prijedloge.

Iako smo iz zime doslovno skočili u ljeto, jutra i večeri još nisu dovoljno topli za kratke rukave i topove. Zato je, iako nam tijekom dana smeta jer nemamo gdje s njom, jakna nužna u svakodnevnim kombinacijama. Traper je idealan materijal za lagane jakne jer, osim što je trendi, nudi uvijek cool outfite. Strukirana, oversized, kraćeg kroja, pa čak i u formi košulje, bit će odličan odabir. Ipak, savjetujemo da pripazite pri odabiru boje jer iako nas s vješalica zovu razni šareni modeli, morate imati na umu ostatak boja koje vladaju vašim ormarom.

Orsay, 269,90 kn

Zara, 299,90 kn

C&A, 199 kn

Straight, wide leg, bootcut i mom’s modeli posebno dobro izgledaju okupani vedrim nijansama sezone. Super se spajaju sa sandalama, kako neutralnim ravnog potplata tako i s visokim potpeticama u ludim bojama. Osim toga, genijalno se nose uz predimenzionirane košulje koje još uvijek obožavamo. No posebno će dobro izgledati u paru s tenisicama u urbanoj kombinaciji kojoj će donijeti dašak ženstvenosti. Zato u svoj street style ovog proljeća i ljeta obavezno uključite jedan komad u omiljenoj boji i modelu koji vam najbolje stoji.

H&M, 199 kn

Mango, 249,90 kn

Orsay, 229,90 kn

Foto: Mango i press

INSPIRIRAJTE SE

Hogwarts je preselio u Hoću knjigu

Beauty školica: Umjetnost samotamnjenja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići