Komadi koje ćete željeti nositi od jutra do večeri

Odjeća za plažu ljetni je modni prioritet

Ako već niste, krajnje je vrijeme da počnete graditi garderobu za plažu, bez obzira na to je li vam pravi godišnji odmor već na vidiku ili planirate vikendima bježati na omiljene vam plaže. Nekoliko kupaćih kostima koji vam stoje kao saliveni osnova su bez koje se ne može. Uz njih su još i neizostavna krema sa zaštitnim faktorom, mazalice za brže tamnjenje, ručnik i ceker-torba u koju ćete uspješno spremiti baš sve što vam treba. No, jednako važna je i odjeća što ćete je nositi do plaže koja mora biti ugodna, praktična, ali i stylish. Donosimo ovosezonske favorite

Ljeto je apsolutno nezamislivo bez lepršavih maksi haljina. Od jutra do večeri pristaju svakoj prigodi. Ipak, kada je o outfitu za plažu riječ, dajte mašti na volju i u moru jarkih boja i uzoraka koji vladaju ponudom odaberite svoju novu miljenicu. Vibrantna narančasta na modelu koji kombinira i heklane detalje bit će vam dobar saveznik i za gradske outfite, a eklektičan uzorak na strukiranoj varijanti bez problema ćete nositi i u večernjim kombinacijama u paru s vrtoglavo visokim potpeticama.

Calzedonia, 376 kn

Yamamay, 379 kn

Multifunkcionalni pareo vječni je klasik kojem se s razlogom iznova vraćamo, osobito ove sezone jer se u kraćoj formi s maštovitim printovima i intenzivnim koloritom savršeno uklapa među vodeće trendove. Ako mini nije vaš kroj, predlažemo široke šlingane hlače u jednoj od neutralnih nijansi koje ćete s lakoćom spajati i s topovima za odlazak na kavu. Ipak, posebno će dobro izgledati u kombinaciji s bikinijem u jednoj od vodećih ljetnih boja.

H&M, 59 kn

Calzedonia, 376 kn

Čak i ako niste ljubiteljica statement komada, ne znači da ljeto ne možete provesti sa stilom. Dapače, bijeli komadi jedan su od vodećih trendova, osobito u all white kombinacijama koje uvijek donose dozu sofisticiranosti. Neovisno o tome težite li kraćim formama ili više naginjete maksi varijantama, u bijeloj ćete haljini pronaći svog saveznika za profinjeni beachwear.

Oysho, 259,90 kn

Mango, 349,90 kn

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ljeto u znaku šlinganih komada

Stylish u kratkim hlačicama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići