Kozmetičke poslastice

Tako poželjna preparativna kozmetika, ali i najnoviji mirisi popularnog brenda L'Occitane ovdje su samo kako bi razmazili našu kožu i učinili je besprijekornom

I zato uživajte u novitetima, ali i kultnim proizvodima koje smo izdvojili za vas. Odlična vijest je i to što svojim sudjelovanjem u nagradnoj igri City Centera one i branda L’Occitane možete osvojiti proizvode u vrijednosti od 6000 kuna. Kako osvojiti ovaj super poklon paket, saznajte u tekstu Osvoji 6.000 kuna L’Occitane proizvoda.

Svjež i cvjetni miris na bazi divljih trava namijenjen je ženama koje vole koketirati sa svojom divljom stranom, ženama koje mogu zasjati na poslovnom sastanku i jednako tako opušteno se smijati do suza.

Parfem Herbae Eau de Parfum, L’Occitane, 50 ml, 522 kn

Bogata tekstura pilinga u obliku maslaca nježno se rastapa na koži i pretvara u njegujuću kremu koja učinkovito uklanja odumrle stanice kože. Bademov piling maslac za tijelo dubinski hrani, zaglađuje i učvršćuje kožu.

Bademov piling maslac za tijelo, L’Occitane, 200 ml, 265 kn

Ovaj višenamjenski proizvod za njegu kože dokazano pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja kože. Vaša je koža mladolika već nakon prvog korištenja Božanstvenog ulja mladosti za lice. Njegova lagana, svilenkasta tekstura nježno se upija u kožu i pritom ne ostavlja mastan trag.

Božanstveno ulje mladosti za lice, L’Occitane, 30 ml, 730,80 kn

Bademovo ulje za tuširanje jedinstveni je proizvod koji se u dodiru s vodom pretvara u nježnu pjenu. Poslije upotrebe koža je svilenkasta i miriše na badem.

Bademovo ulje za tuširanje, L’Occitane, 250 ml, 148,60 kn

Krema za ruke iz ekskluzivne mirisne linije L’Occitane Herbae satkane od divljih trava koje se isprepliću s notama divljih bobica, ruže i bijele koprive.

Krema za ruke Herbae, L’Occitane, 30 ml, 64, 30 kn

INSPIRIRAJTE SE

Osvoji 6000 kuna L'Occitane proizvoda

Sportski mix

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići