Sportski mix

Dolaskom sunčanijeg vremena počinju i rekreativne sportske aktivnosti, a da bi sve bilo u stilu, potrebna je i adekvatna oprema

Sada je prava prilika da obnovite svoj sportski look jer vas u petak u trgovinama Sport Vision u City Centeru one East, West i Split očekuju popusti od 30% na sve artikle! Izdvojili smo top 5 u koje svakako vrijedi uložiti!

 Dobre role važan su dio opreme za sport u kojem možete uživati, naročito ako kao lokaciju rolanja odaberete staze uz neko od jezera. I što je najvažnije od svega, dok uživate u prirodi i brzini, gubite kilograme i postajete fit.


Role Action, Sport Vision, 179,40 kn

Ništa bez tenisica! Pa kad pronađete svoj omiljeni model – koristite ga za vježbanje, trčanje ili pak šetnju gradom. Jer tenisice su i dalje najtraženija obuća!

Tenisice New Balance, Sport Vision, 799 kn

Ulaskom sportskih elemenata u modu popularizirani su i ruksaci, čak do te mjere da nerijetko služe kao zamjena za torbice u stylish outfitima. Tako ne možete pogriješiti ukoliko odaberete atraktivan srebrni ruksak, koji osim in forme ima i traženu metalik teksturu.


Ruksak Ellesse, Sport Vision, 299 kn

Sportska majica kao gornji dio trenirke za aktivan vikend ili kao dio statement looka uz primjerice plisiranu suknju? Može oboje!

Gornji dio trenirke Nike, Sport Vision, 479 kn

Tenisice od brušene kože u pastelnoj varijanti idealne su za svakodnevno nošenje i neodoljive ležerne kombinacije.

 


Tenisice adidas, Sport Vision, 379 kn

INSPIRIRAJTE SE

Naglasak na struku

Eklektična nijansa

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići