Kožna dominacija

Kožne hlače prate nas već sezonama, a ove su preuzele dominaciju nad trendovima

U početku rezervirane za supkulture i specifične prigode, danas su mainstream svakodnevnih kombinacija. Voljene kožne hlače prošle su pravu modnu revoluciju da bi postale jedan od najpoželjnijih komada street style i elegantnih kombinacija.

Za dnevne prilike kožne hlače u širokoj varijanti i gumicom stegnute u gležnjevima biramo u jarkim bojama. Uz njihov opušteni kroj izvrsno će pristajati pulover koji ćete zataknuti u pasicu hlača i time postići strukturu outfita. Pridodajte im voljene chunky tenisice i široki kaput u formi blejzera koji će idealno nadopunjavati ovaj opušteni look.

Kaput, Varteks, 1590 kn; tenisice Tommy Hilfiger, Mass, 847,20 kn; hlače, Zara, 199,90 kn; pulover, Takko, 149,95 kn; prsluk, Mango, 299,90 kn; torba, Orsay, 299,90 kn

Koža, krzno i baršun genijalan su trio kojim ćete stvoriti kombinaciju koja će odgovarati i poslovnom okruženju i afterwork situacijama. Hlače zvonolikih nogavica i dolčevita od tankog pletiva u paru s uvijek elegantnim salonkama klasika su s kojom nećete pogriješiti. No, dodate li im statement blejzer i voljeni krzneni kaput osigurat ćete poglede i titulu fashionistice.

Kaput, C&A, 1499 kn; salonke, Aldo, 690 kn; hlače, Mango, 349,90 kn; blejzer, Zara, 549,90 kn; dolčevita Jake’s, Peek & Cloppenburg, 229,95 kn; torbica, Parfois, 190 kn  

Romantičan stil i koža možda zvuče nespojivo, no zapravo je upravo suprotno. Skladnim nježnim bojama i dobro strukturiranim komadima, s kožnim hlačama možete upotpuniti svaki stil. Skinny model i široko pletivo bijele boje u kombinaciji s čizmama na potpeticu savršen su par za svaki dan. A za cool dojam umjesto strukiranog kaputa odaberite široki kroj koji ćete nositi raskopčan.

Kaput, Mango, 899,90 kn; čizme, Aldo, 960 kn; hlače, Orsay, 219,90 kn; pulover, H&M, 199 kn; top, Zara, 69,90 kn; torbica, Carpisa, 749 kn    

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

U službi ženstvenosti

Make-up routine

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići