Kratko i slatko

Veliki hit sezone svakako su kratke hlače koje se nose ne samo kao sastavni dio outfita na moru nego i po gradu, i to za poslovne varijante

Najinteresantniji su chic modeli kariranog ili prugastog uzorka, ukrašeni vezicama ili mašnama na struku, ali i oni u popularnom safari stilu. Nosite ih uz lagane ljetne sakoe, lepršave bluze, a u odvažnoj verziji i uz topove – svilene nalik na potkošulje i one atraktivne u kratkoj formi.

Laneni model uvijek je poželjan u ljetnim mjesecima jer garantira udobnost, ali i eleganciju.

United Colors of Benetton, 279 kn

Još jedan komad koji je idealan za poslovni look jer nije prekratak, nosi prugasti print, ima visoki struk te je ukrašen vezicama.

Guess, Fashion&Friends, 729 kn

Ženstvenost naglasite hlačicama u pink nijansi koje osim bojom, osvajaju i mašnom na struku.

C&A, 79,90 kn

Izrazito kratke hlače krasi karirani uzorak i široki remen. Najbolje će pristajati uz špagerice na platformu i aktualne slamnate torbice.

Mango, 199,90 kn

Za vječni safari stil birajte model naglašena struka i velikih džepova, a uz njih nosite smeđe dodatke poput drvenog nakita i sandala s remenčićima.

New Yorker, 129 kn

Minimalističke hlačice krase klasični dezen i skriveni džepovi. Možete ih isfurati uz jednostavnu košulju i decentan nakit.

Oysho, 169,90 kn

Instagram, @oliviaculpo

Instagram, @carodaur

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Posute cvijećem

Prozirne forme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići