Prozirne forme

Inovativne transparentne teksture osvojile su brojne dizajnere, a samim time postale su must-have trendi outfita

Najviše ih se može pronaći u formi modnih dodataka, i to neodoljivih torbi, ali i sandala koje izgledaju kao staklene cipelice. Veliki hit su i prozirni šiltovi u svim bojama, od onih neonskih do klasičnih crnih. Suvremeni model sandala načinjen je od dviju super modernih tekstura, prozirne i one metalik sjaja. Krasi ih zaobljen vrh i široke, stožaste potpetice. Najbolje će izgledati u pročišćenim kombinacijama uz, primjerice, malu crnu haljinu ili avangardne outfite.

 

Natikače, Mango, 249,90 kn

Torbice koje se nose oko struka i dalje su vrlo tražen komad, a naročito ako su u transparentnom izdanju atraktivnog dizajna.

Torba za oko struka, Replay, 850 kn

Jedan od vladara sezone zasigurno je šilt, nadahnut modelom sportskog predznaka iz svijeta tenisa. No njegovo trendi ruho ima cool, prozirne elemente.

Šilt, Aldo, 109 kn

Vrlo tražen komad je i kabanica, koju je zbog promjenjivih vremenskih prilika uvijek dobro imati pri ruci. Naravno, birajte onu u zadanoj, providnoj, ali nepropusnoj formi.

Kabanica Calvin Klein, Peek&Cloppenburg, 1499 kn

Elegantnu torbu krase okrugle ručke u imitaciji bambusa, dok njezin dizajn, osim prozirnog vanjskog dijela, podrazumijeva i unutarnju, neprozirnu torbicu sa zipom.

Torba, Deichmann, 129 kn

Još jedne sandale, poput onih staklenih, imaju nižu potpeticu i potpuno transparentne remenčiće, pa dok ih nosite, izgleda kao da ste bosi.

Sandale, Zara, 299,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Isprepleteni modeli

Efektno nijansiranje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići