Krizme i pričesti – idealni pokloni

Najbolji odabiri za mališane

Kada se približavaju posebne prigode poput krizme i pričesti, odabir pravog poklona za dijete je zabavan pothvat kojim pokazujemo svoju podršku u novoj velikoj fazi njihova života.

U ovom digitalnom dobu, tradicionalni darovi poput molitvenika i krunice još uvijek imaju svoje mjesto, ali sve više roditelja, obiteljskih prijatelja i kumova okreće se modernijim poklonima koji će pratiti svakodnevni život djece. Pri odabiru, cilj je da poklon bude nešto što će dečko ili djevojčica cijeniti i koristiti godinama.

Od najnovijih gadgeta do elegantnog nakita, izbor poklona je velik i raznolik.

 

Gadgeti su uvijek popularan izbor za darove jer spajaju zabavu i funkcionalnost. Jedan od predmeta koji bi svakako mogao razveseliti svakog tinejdžera su kvalitetne bežične slušalice. Idealne za slušanje glazbe, gledanje filmova ili igranje videoigara, slušalice pružaju izolaciju od buke i visokokvalitetni zvuk.

Beats, iStyle, 206,99 €

 

 

Također, sat je sjajan poklon za one koji vole klasik koji će mališan voljeti godinama kasnije i predstavljat će mu vrijednu uspomenu.

Police, Watch Centar, 199 €

Za mališane i mlade koji pokazuju interes za fotografiju, digitalna kamera može biti izvrstan poklon, a polaroid zabavan način za prikratiti vrijeme. Odaberite model koji je jednostavan za korištenje, praktičan, ali nudi dovoljno funkcija kako bi potaknuo kreativnost i razvoj fotografskih vještina. Osim što ćete imati sjajne fotografije sa slavlja u trenu, tinejdžeri sa fotićem dobivaju mogućnost razvoja novih vještina, ali i dokumentiranja svih važnih životnih trenutaka. 

Fuji, Sancta Domenica, 109 €

Nakit kao poklon prilikom primanja svetih sakramenata je uvijek odlična ideja, a i trajna uspomena na poseban dan. Ogrlica s privjeskom u obliku anđela može biti prekrasan, suptilan poklon koji nosi duboko značenje.

Zaks, 178 €

 

Baš kao i ogrlica, naušnice će biti siguran poklon za svaku djevojčicu, a naročito za pričest. Par naušnica može biti prekrasan dodatak koji će nositi na formalnim prilikama i osjećati se jako posebno.

Zlatarna Dodić, 125 €

Parfem može biti prekrasan, elegantan poklon koji će pratiti mladu osobu kroz važne trenutke njihova života.

Karl Lagerfeld, dm, 21,90 €

 

Foto: Shutterstock

Krizme i pričesti: Kako odjenuti najmlađe

Pokloni za klince i klinceze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići