Pokloni za klince i klinceze

Cool torbice u raznim oblicima, didaktičke igračke ili pak zanimljive društvene igre samo su dio originalne ponude darova, koji će vašim najmlađima izmamiti osmijeh na lice

Osluškujte želje ili pročitajte pismo za Djedicu i ne možete pogriješiti. Naime, svaki je poklon veselje kad su djeca u pitanju. Plišane ili krpene lutke, medvjedići, pa čak i dinosauri uvijek su dobar poklon, baš kao i drvene didaktičke igračke. Za najmlađe odaberite praktične zimske predmete poput kape ili udobnih cipelica, a za one malo veće torbice u obliku zvjezdica ili pak psića na kotače.

Krpena lutka, Müller, 359,90 kn; plišani dinosaur, Vitapur, 139,99 kn; drvena slagalica Zoolino Haba, Müller, 199,90 kn; čarobna lopta Classic World, Baby Center, 69,99 kn; plišani medvjedić, Tisak media, 89 kn; torbica u obliku zvijezde, United Colors of Benetton, 119 kn; igračka pas WinFun, Baby Center, 124,99 kn; set kapa i čizmice, Timberland, 379 kn

Odličan poklon za djevojčice su i setovi za uljepšavanje, ali i originalne torbice, poput one u formi lutke. Tople čarape s božićnim motivima, atraktivne gležnjače ili grijači za uši praktični su darovi koji će utopliti mališane. A uvijek dobar izbor je i vodootporni sat koji mogu nositi i dok se tuširaju. Ne zaboravite ni na igrače s aktualnim likovima.

Torbica u obliku lutke, United Colors of Benetton, 129 kn; gležnjače, Ciciban, 499 kn; set za nokte Soy Luna, dm, 59,90 kn; igračka akcijski junak i autić PJ Masks, Baby Center, 79,99 kn; set čarapa, C&A, 45 kn; grijači za uši, Okaïdi, 79 kn; ručni sat Swatch, Watch Centar, 399 kn

Rukavica za bejzbol bit će originalan odabir, baš kao i klizaljke. Kako biste potaknuli dječju maštu i uveli ih u čarobne, neotkrivene svjetove, tu su knjige zanimljivih i prigodnih naslova. Uvijek će dobro doći i visoke gležnjače, baš kao i popularna igra s mikrofonom.

Ručni sat Swatch, Watch Centar, 443 kn; rukavica za baseball, Hervis, 199,90 kn; društvena igra Tko ili što (mikrofon) Zazoon, Baby Center, 199,90 kn; čizme, Ciciban, 599 kn; knjiga ‘Ne otvaraj! Moje najveće tajne’, Tisak media, 69 kn; klizaljke, Hervis, 329,99 kn; knjiga “Moj najljepši Božić”, Müller, 129,90 kn; grijači za uši Barts, Intersport, 199,95 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Idealan dar za svaku ženu

Najljepši Božićni ugođaj

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići