Krupni cvjetovi

Baš kao pravi vjesnik tople sezone, tu je cvjetni print!

Opet nam se vratio u svoj svojoj raskoši i šarenilu. A novost je da se osim sitnog floralnog dezena sada nose krupniji cvjetni uzorci, kako doslovni tako i oni apstraktni. Dajte mašti na volju i uživajte u novim raznobojnim outfitima. Atraktivne hlače nadahnute trenirkom imaju vezicu u struku i ukrasne bočne pruge. Print im je trobojan i vrlo efektan, a sastoji se od krupnih cvjetova i listova. Isfurajte ih uz visoke potpetice i jednostavan svileni top.

Hlače, Replay, 850 kn

Nova ženska spitka sada nosi apstraktni cvjetni print krupnog uzorka i to na kontrastnoj, tamnoj podlozi. Nosite je uz monokromatske komade, a želite li isprobati trend ‘printom na print’, birajte onaj prugasti.

Jakna Vero Moda, Sportina, 359 kn

Zanimljiva torba također ima apstraktne šare, ali i efektne šivane elemente u formi cvijeta. Odlično će se uklopiti uz proljetne pastelne lookove.

Torba, Carpisa, 299 kn

Čipkasti bodi satkan je od delikatne teksture koju tvore cvjetovi. Idealan je jer ga možete nositi kao top uz suknje, traperice, odijela…

Bodi, Tezenis, 159 kn

Potkošulja ukrašena čipkom svojim dezenom vjerno dočarava ruže. Kombinirajte je uz tamnu gornju odjeću ili sakoe, a ukoliko se želite poigrati, neka vaša bluza ispod koje ćete je odjenuti bude što prozirnija ili čak bijela.

Potkošulja, Intimissimi, 399 kn

Savršena za ljetne vrućine je i ova haljina bez rukava lepršave teksture. Osim odličnog kroja, na sebi nosi efektan print u neobičnom spoju boja, narančasto-ružičastom.

Haljina, Mango, 599,90 kn

Crop-top koji je prošle godine vladao na ljestvici trendova opet je prisutan u modnim krugovima. Nosi se onaj u inačici kimona, preklopne forme s dugim, trapezastim rukavima i upečatljivim floralnim printom.

Crop-top, New Yorker, 119 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Sjajne teksture u paru

Romantične bluze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići