Romantične bluze

Bijeli modeli idealni su za sofisticirane stylinge u kombinaciji sa ženstvenim pencil suknjama ili uskim trapericama

Nose se raznovrsni komadi – od onih sasvim jednostavnih preko šlinganih pa sve do onih raskošno ukrašenih volanima. Ovisno o vašem stilu, birajte model koji će se najbolje uklopiti u vašu modnu sliku. Bluza s povišenim ovratnikom ukrašena je šlinganim, odnosno rupičastim vezom, a njen donji rub je u zanimljivoj cik-cak formi. Ovaj model nosite uz uske traperice i to bez uvlačenja, kako bi se bluza vidjela u cjelini.

s.Oliver, 399 kn

Neodoljiva bluza s raskošnim volanima idealna je za primjetne trendi kombinacije, a kako je sama po sebi vrlo upečatljiva, kombinirajte je uz jednostavne pencil suknje i minimalističke dodatke.

Gracija, 269 kn

Još jedan šlingani model s lađa izrezom naglasit će vaša ramena, ali i struk. Naime, ova je bluza strukirana ušivenom gumicom pa je idealna za outfite u spoju sa strogim suknjama ili pak onim lepršavim.

H&M, 149 kn

Žene koje streme minimalizmu odabrat će pročišćeni model bez ovratnika, čiji su rukavi tek decentno ukrašeni točkicama. Dužu bluzu šire forme nosite uz omiljene traperice i sandale te mini torbicu i dugačku ogrlicu.

Samoon, Gerry Weber, 699 kn

Bluza nadahnuta tradicijskom odjećom zapravo je vrlo jednostavna i beskrajno udobna. S obzirom na volan koji se širi na struku, donji dijelovi uz koje ćete je kombinirati neka budu što uži, bez obzira na to radi li se o suknji ili pak hlačama.

OVS, 169,95 kn

Foto: Shutterstock i artikli iz magazina City one

INSPIRIRAJTE SE

Poput Parižanki

Mirisna pozivnica u svijet optimizma

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići