Kućni tretman lica

Kozmetički saloni možda jesu zatvoreni, ali to ne znači da se ne možete razmaziti u udobnosti vlastitog doma

Kožu lica potrebno je njegovati kako bi bila blistava i svježa. No kako je uslijed okolnosti u kojima smo se našli posjet kozmetičarima onemogućen, vrijeme je da stvari uzmemo u svoje ruke. Stoga, izdvojite jedan dan u tjednu i napravite vlastiti kućni spa kojim ćete u svega pet koraka doći do blistave kože.

1. Uklanjanje nečistoća

Iskoristite svoju uobičajenu umivalicu kako biste uklonili šminku, ali i sve ostale nečistoće s lica. Nježnim, kružnim pokretima temeljito očistite lice, a posebnu pažnju obratite na T-zonu, bradu i čeljust, odnosno one dijelove koji slove kao problematični.

2. Eksfolijacija

Korak koji nikako ne bi trebalo preskočiti jest uklanjanje mrtvih stanica s kože, čime će ona ponovno prodisati. Naime, rezultat toga je sjajnija i glađa koža koja na očigled djeluje svježije.

Dobar recept za piling iz kućne radinosti je pomiješati smeđi šećer i malo meda, čime ćete dobiti smjesu koja će djelovati blagotvorno na vašu kožu. Ako više volite „gotove“ proizvode, odaberite s police onaj koji vam najbolje odgovara.

Piling maska Caudalie 75 ml, Müller, 175,50 kn

Piling Annemarie Borlind 30 ml, Müller, 199,90 kn

Piling gel Balea 75 ml, dm, 12,90 kn

3. Sauna za lice

Ugrijte vodu i stavite je u širu posudu. Pripazite da voda ne bude prevruća, zatim u vodu ubacite kamilicu ili pak kap, dvije eteričnog ulja. Naslonite se nad posudu i glavu prekrijte ručnikom. Nakon pet do sedam minuta, vaše lice je spremno za idući korak.

4. Maska

Kada su se pore dovoljno otvorile, pravo je vrijeme da nanesete omiljenu masku za lice! Odaberite je prema svom tipu kože, ali i prema učinku koji želite postići. U svakom slučaju, njome biste trebali nahraniti i hidratizirati kožu čime ćete postići ujednačeniji ten

Maramica / maska za lice Balea Aqua Tuch Maske, dm, komad 6,90 kn

Maska za područje oko očiju Balea Augen Tuch Maske, dm, komad 6,90 kn

Maramica / maska za lice Balea Vitamin C Tuch Maske, dm, komad 14,90 kn

Maramica / maska za lice Balea aktivni ugljen Tuch Maske, dm, komad, 9,90 kn

5. Masaža

I za kraj, ali ne i manje bitno: ne zaboravite nanijeti uobičajeni serum i kremu. Naravno, za pravi spa učinak priuštite si masažu lica kojom ćete potaknuti cirkulaciju i postići bolju apsorpciju proizvoda.

Dnevna krema za lice Balea Beauty Effect 50 ml, dm, 42,90 kn

Koncentrat za njegu lica Balea Beauty Effect Hyaluron Booster 10 ml, dm, 36,90 kn

Noćna krema za lice Balea Beauty Effect 50 ml, 42,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Saveznici za energiju

Beauty noviteti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići