Beauty noviteti

Osim teških vijesti, dobro je malo svoju pozornost usmjeriti i na nešto lijepo pa pogledajmo najnoviju kolekciju dekorativne kozmetike poznatog brenda

Maybelline New York predstavio je nekoliko cool noviteta, prvi od njih je Maybelline The Falsies Lash Lift maskara za povećanje volumena, uz koju će trepavice biti uvijene, izdužene i podignute, baš kao iz salona.

Njena cjelodnevno postojana formula i dvostruko zakrivljena četkica učas će trepavice učiniti neodoljivima.


Maskara Maybelline The Falsies Lash Lift, Müller, 72,90 kn

Za savršenu intenzivno crnu liniju na kapcima tu je pak tuš za oči Maybelline New York Hyper easy eyeliner, čija je postojanost do 24 sata. Lagano se nanosi i prilagođava oku zahvaljujući fleksibilnom vrhu četkice koji pruža maksimalnu kontrolu.

Tuš za oči Maybelline New York Hyper easy eyeliner, Müller, 65,90 kn

Prirodan izgled obrva osigurava Maybelline New York Brow Ultra Slim Defining olovka za obrve, dostupna u tri nijanse. Njene precizne linije koje nalikuju dlačicama osiguravaju realističan dojam, a precizan i tanak vrh lagano nanošenje.

Olovka za obrve, Maybelline New York Brow Ultra Slim Defining, Müller, 56,90 kn

Jedan od najtraženijih tekućih ruževa za usne Maybelline New York Superstay Matte Ink dobio je četiri nove nijanse u sklopu Pinks kolekcije. Tako će sada u ponudi ukupno biti čak 19 neodoljivih mat nijansi koje na usnama ostaju i do 16 sati.

Tekući ruž za usne Maybelline New York Superstay Matte Ink, Müller, 74,90 kn

Ruž za usne Maybelline New York Color Sensational, omiljeni ženski kozmetički proizvod, također je u novoj Maybellineovoj makeup kolekciji obogaćen s 4 nove nijanse uz već postojećih 18.

Ruž za usne Maybelline New York Color Sensational, Müller, 54,90 kn

Foto: Maybelline press

INSPIRIRAJTE SE

Moćni serum

Vjesnik novog poglavlja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići