Kultna bijela majica

Vječni odjevni predmet koji je uvijek prisutan i nezamjenjiv svakako je bijeli T-shirt

A njegov izgled sa svakom novom sezonom podliježe minimalnim izmjenama koje se odnose na kroj, odnosno print ili poruku koju nose. Ipak, majice koje su uvijek aktualne nose prepoznatljiv print poznatih brendova, bez obzira na to radi li se o piću ili pak bendu. Općenito, ovaj je komad neizostavan jer ga možete nositi i ljeti i zimi, u sportskim varijantama, ali i uz odijelo.
Jedna od majica koja će također uvijek biti u trendu ona je s motivima glasovitih gradova, naročito onih s legendarnim palmama.

Guess, Fashion&Friends, 489 kn

Veliki hit su i majice s likovima superheroja, posebice ako imaju i motivirajuću poruku, poput – Otkrijte svoje supermoći!

H&M, 69,99 kn

Prepoznatljivo piće ima i svoju majicu, tako da logo svog omiljenog napitka sada možete i isfurati u neodoljivoj kombinaciji uz primjerice traperice ili poslovni kostim, ispod sakoa.

C&A, 69 kn

Pobornice jednostavnosti vrlo će rado nositi ovu majicu s upečatljivim printom žene na gradskim ulicama i to u romantičnoj varijanti uz lepršavu suknju i tenisice.

Amisu, New Yorker, 54,90 kn

Logotip kultnih rokera otisnut je na brojnim odjevnim komadima, a najtraženije su upravo obične bijele majice s dobro poznatim motivom isplaženog jezika.

Only, Peek&Cloppenburg, 119,95 kn

Čak su i popularne serije dobile svoj natpis na majici, koji možete isfurati kao određenu poruku.

Pull&Bear, 119,90 kn

https://www.instagram.com/p/BtAoz6OlJCv/

https://www.instagram.com/p/Bs5uJ7bFkfb/

https://www.instagram.com/p/Bq-CBo1FQUS/

https://www.instagram.com/p/BoO8g4rBf-i/

https://www.instagram.com/p/Bs5mlxOheiy/

https://www.instagram.com/p/Bquy5hRAbLx/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Suvremena odijela

Print koji osvaja

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići