Suvremena odijela

Vječna odijela dio su brojnih novih kolekcija. Naime, otkad su ih žene posudile iz muškog ormara, nisu ih se odrekle niti jedne sezone

Idealno za poslovni look, ono uvijek daje dojam ozbiljne, stručne osobe koja ulijeva povjerenje. A osim toga, odijela mogu biti itekako ženstvena, ovisno kako ih isfurate… Karirano odijelo modna je konstanta koja se pojavljuje iz sezone u sezonu, samo nešto drugačijeg kroja. Sada se nosi strukirani model sakoa i hlače mrkva kroja ukrašene bočnom prugom, posuđenom sa sportske odjeće.

Sako, 499 kn i hlače 299 kn, C&A

Nešto ležernija varijanata odijela sastoji se od šireg i kraćeg modela sakoa koji se nosi naboranih rukava, a par im čine omiljene paper bag hlače visokog struka. Isfurajte ga uz, primjerice, salonke u boji i kontrastni crni top.

Sako, 299 kn i hlače, 199 kn, H&M

Klasičan sako na dvoredno kopčanje nosi se uz hlače širih nogavica na gumu. Ovo odijelo možete isfurati u ženstvenoj varijanti uz čipkasti top i visoke potpetice ili klasičnu košulju i tenisice.

Sako, 549,90 kn i hlače, 349,90 kn, Mango

Želite li istaknuti figuru, birajte odijelo koje prati liniju tijela, odnosno strukirani sako i uži model hlača na crtu, nižeg struka. Odlično će mu pristajati bluza V-izreza ili košulja zakopčana do grla.

Sako, 1099 kn i hlače, 699 kn, s.Oliver

Još jednu ležerniju verziju za idealan poslovni look čine duži sako kariranog uzorka i široke hlače visokog struka. Nosite ih uz decentan nakit ili upečatljive marame.

Sako, 1855 kn i hlače, 1225 kn, Marella

Model inovativnog dizajna vrlo je efektan i u njemu ne možete proći nezamijećeno. Sako neklasičnog dvorednog kopčanja strukiran je i veže se u struku, a forma mu je dugačka. Hlače su klasične, užih ravnih nogavica. Najbolje će doći do izražaja u ženstvenoj varijanti uz gležnjače visokih potpetica i kravatu ili upečatljivi nakit.

Sako, 2499 kn i hlače, 1299 kn, Hugo Boss, Peek&Cloppenburg

https://www.instagram.com/p/Bs8vFBZHbqF/

https://www.instagram.com/p/BqUfsnxlmsf/

https://www.instagram.com/p/Bs5vX2xgShO/

https://www.instagram.com/p/BtOk7a7hEE_/

https://www.instagram.com/p/BsoBf8tlNrw/

https://www.instagram.com/p/BtUl1i4lA3L/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Boje neona

Zvjezdani print

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići