Cruise make-up kolekcija

Lucia Pica, kreativna direktorica Chanelovog make-upa predstavila je ljetnu viziju o tajanstvenom, ali čarobnom glamuru nadahnuta igrom bojama, enigmatskom senzualnošću svjetla i sjene te prozračnih efekata i sve je sjedinila u novu make-up liniju

Tako se u najnovijoj Chanel Cruise 2018. kolekciji pod nazivom Éclat et Transparence de Chanel mogu pronaći mliječno ružičaste, nježno tirkizne, koraljne, zlatne i brončane nijanse kombinirane u savršenu paletu inspiriranu neizostavnim elementima ljeta – vrućim zrakom, namreškanom vodom, zrakama svjetlosti te mekoćom i podatnošću svile.

Paleta sjenila Les 4 Ombres, Müller, 454,90 kn; paleta za lice 3 u 1  Palette Essentielle Été, Müller, 505,90 kn 

Pri stvaranju ove kolekcije, Lucia Pica zamislila je kožu okupanu suncem s kristalnom refleksijom morske vode i zdravim sjajem koji najviše dolazi do izražaja upravo ljeti. Kreirani kako bi utjelovili glamurozan ljetni make-up, kao zvijezde kolekcije istaknuli su se Palette Essentielle Été, paleta za lice s crvenom bojom koja naglašava ten te zlatnim i brončanim nijansama koje reflektiraju svjetlost i čine ten neodoljivim.

Mirisni sprej za samotamnjenje L’Eau Tan Self-Tanning Body Mist, Müller, 471,90 kn

“Sve je u nanošenju proizvoda”, kaže Lucia, koja je uspjela u svom naumu da stvori upečatljiv make-up koji se besprijekorno stapa s kožom i postaje jedno s njome. Sastavni dio kolekcije tako je i L’Eau Tan Self-Tanning Body Mist, proizvod za samotamnjenje koji naglašava ljepotu osunčane kože i daje joj neodoljiv miris koji je kreirao glasoviti Chanelov parfumer Olivier Polge.

Lak za nokte Le Vernis Longwear, Müller, 209,90 kn

Čarobni ljetni Chanel make-up sadrži i novu paletu sjenila Les 4 Ombres u senzualnim pearl nijansama, Le Vernis lakove za nokte, kao i Le Rouge Crayon De Couleur, olovke za usne u nekoliko novih osvježavajućih nijansi.

Ruž za usne u olovci Le Rouge Crayon De Couleur, Müller, 286,90 kn

Foto: Chanel press

INSPIRIRAJTE SE

Bezvremenska linija mirisa

Za besprijekorno čistu kožu

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići