Lagan i upečatljiv make-up sa svega 4 proizvoda

Jane Iredale favorite potražite u DermaCare trgovinama

Od šminke uglavnom očekujemo da prekrije sve nedostatke na licu te da naglasi sve ono lijepo što se na njemu već nalazi. No to nipošto ne znači da je za taj učinak potrebno na licu nositi teške slojeve koji dodatno opterećuju kožu i nerijetko uzrokuju nepravilnosti koje potom nastojimo prikriti. Dapače, odabirom pravih proizvoda postići ćete suprotan učinak i učiniti da make-up radi u vašu korist te da koži, uz dekorativu, pruži i preparativni učinak. Baš takvi su i naši lagani Jane Iredale favoriti s kojima ćete s jednakom lakoćom stvarati i upečatljive lookove.

Prije nanošenja šminke obavezna je dobra skincare rutina koja će hidratizirati kožu i pripremiti ju za idući korak. Iako će brojne žene, za potrebe dnevnog make-upa, odmah posegnuti za puderom ili toniranom kremom, savjetujemo da ipak prije nanesete primer. Jane Iredale Smooth Affair Face Primer izvrsna je podloga za mineralni make-up. Dolazi u matirajućoj varijanti pogodnoj za masniju kožu, ali i u varijanti koja posvjetljuje kožu te u, sada vrlo traženoj, varijanti koja daje licu idealan sjaj. Uz to, svaki će od njih zaključati vlagu hidratantnih proizvoda te zagladiti fine linije i smanjiti vidljivost pora.

Jane Iredale Smooth Affair Face Primer, DermaCare, 358 kn

Dnevni make-up trebao bi biti lagan za nošenje, zato umjesto klasičnog pudera radije odaberite BB kremu. Nježnije je teksture i puno prozračnija, a pritom i vrlo dobre pokrivne moći koju prema potrebi možete i nadograditi. Jane Iredale Glow Time PRO nova je generacija njihove kultne BB kreme koja istovremeno nudi dekorativan i preparativan učinak. Iznimne postojanosti, osim što mineralnim česticama prekriva nesavršenosti poput pigmentacije i crvenila, njeguje kožu i sa SPF-om 25 štiti kožu od UVA i UVB zraka. Još jedna njezina prednost je formula koja odgovara svakoj dobi i svim tipovima kože i savršeno se spaja sa svakim podtonom, naglašavajući prirodni sjaj i ostavljajući satenski efekt.

Jane Iredale Glow Time PRO, DermaCare, 390 kn

Sve donedavno, rumenila su bila gotovo pa nepoželjna u svakodnevnim lookovima. Težilo se isključivo konturiranom izgledu kojim dominiraju oštre linije. Danas pak svjedočimo drugačijim trendovima koji potiču nježnost i prirodnost lica. Samim time su, uz zdravi sjaj, sve traženija postala i rumenila koja licu vraćaju prekrasnu boju. Posebno tražena su ona u stiku poput Jane Iredale Glow Time Blusha čije boje i tekstura daju prirodniji finish. Upravo zbog kremaste teksture, njihovo je nanošenje puno jednostavnije i preciznije, a osim kao rumenilo, poslužiti može i kao sjenilo za oči.

Jane Iredale Glow Time Blush, DermaCare, 299 kn

Točka na ‘i’ čitavog looka uvijek je boja na usnama. No često se ruževi, osobito oni s matirajućim efektom, drže rezerviranima za večernji make-up. Razlog tome nije njihova odvažnost i neprimjerenost dnevnom izgledu, već isušujući efekt koji vrlo često ostavljaju na usnama. Tom problemu odlično doskače Jane Iredale Beyond Matte Lip Stain. Ovaj tekući ruž dugotrajne postojanosti i mat efekta formuliran je s biljnim uljima koja njeguju i štite usne, što ga čini odličnim dnevnim saveznikom za savršeni make-up look od svega četiri proizvoda.

Jane Iredale Beyond Matte Lip Stain, DermaCare, 239 kn

Foto: Canva i DermaCare press

INSPIRIRAJTE SE

Kako postići upečatljiv minimalistički look

Utonite u luksuz

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići