Last minute gift guide

Kupnja darova u posljednjem trenutku jednostavnija je uz dobru inspiraciju

Ove godine blagdanski duh nešto je slabiji nego inače. Nedostaju nam adventska događanja, druženja i blagdanska atmosfera. No to nas ne smije spriječiti da svojim najdražima darujemo sitnice za koje znamo da će ih razveseliti. Kao i uvijek, prošetala sam kroz City Center one i pronašla nekoliko ideja za koje sam sigurna da će obradovati i najzahtjevnije.

Torbica

Nova torbica oduševit će veliku većinu žena i mislim da je odličan poklon za prijateljicu. A sniženja su najbolje vrijeme za njihovu kupnju jer super modele možete pronaći već za stotinjak kuna. Meni je za oko zapela ova Mango torbica za koju mislim da će se super uklopiti i u zimsku i u proljetnu garderobu.

Mango, 89,90 kn

Parfem

Parfem je uvijek genijalan dar. Pogotovo kad nekoga želite razmaziti. Međutim, bitno je osobu dobro poznavati kako biste mogli pogoditi koji miris će joj se svidjeti. No moja preporuka su dva univerzalno dobra mirisa Bleu de Chanel za muškarce i Black Opium Yves Saint Laurenta za žene.

Bleu de Chanel, edp 100 ml, Douglas, 1045 kn

Yves Saint Laurent Black Opium Cat Collector, edp 50 ml, Douglas, 679 kn

Nakit

Bez obzira na stil ili godine, s nakitom ne možete pogriješiti. Neki ga nose svakodnevno, a neki samo za posebne prilike. Ovisno o tome kakva je vaša mama ili prijateljica, možete odabrati komad koji će čuvati još dugi niz godina. Baš je takav nakit brenda Pandora. A ako već imaju njihovu prepoznatljivu narukvicu na koju se nižu privjesci, onda nemate previše dileme. Maleni privjesak koji simbolizira nešto karakteristično za vas dar je koji bi mene osobno oduševio.

Narukvica, Pandora, 465 kn; privjesak sob, Pandora, 305 kn; privjesak Djed Božićnjak, Pandora, 305 kn

Pidžama

Na vrhu liste darova koje počinjemo cijeniti nakon što napunimo 25 godina su pidžama i čarape. Božićna pidžama je prekrasan dar i nešto što osobno na kraju svake božićne sezone volim spremiti za sljedeću godinu. Tako se svake godine iznenadim i razveselim svojoj pidžami koja me uvijek podsjeti na prethodnu godinu, uspomene i osobu koja mi ju je poklonila. U ovom slučaju ta osoba sam ja, ali razumijete na što mislim.

Gornji dio, Oysho, 259,90 kn; donji dio, Oysho, 199,90 kn

Poklon-bon

A kad kreativnost zakaže ili ako kupujete u posljednjem trenutku – City Centar one poklon-bonovi baš uvijek spašavaju stvar! Ako kupujete osobi koja ima sve ili je pak ne poznajete dovoljno – s poklon-bonom stvarno ne možete pogriješiti! Možete birati između bona od 100 i 200 kuna i tako prilagoditi dar svojim željama i mogućnostima!

Foto: Pamela Smoljanić i press

INSPIRIRAJTE SE

Stylish Božić u paru

Voljeni božićni džemperi

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići