Voljeni božićni džemperi

Napokon je stiglo vrijeme da se ugrijemo ovim voljenim odjevnim komadom

Napokon iz ormara vadimo omiljene božićne džempere koje krase kičasti detalji i blagdanski uzorci. I dok s ponosom nosimo miljenike koje već sezonama skupljamo kao dio božićnih dekoracija, uvijek smo u potrazi za novim i drugačijim primjercima. Baš smo zato zavirili u naše kolekcije i popisale motive koji nam nedostaju, probrale ponudu i za vas pronašli pet favorita!

Kako i priliči, prvo i drugo mjesto zauzimaju nijanse crvene. Jer ipak, kad pomislimo na Božić, crvena je prva asocijacija. Za ljubiteljice klasike koje svoje blagdanske džempere vole nositi i u ostalim zimskim mjesecima, pronašli smo jednostavan primjerak. Krase ga zanimljivi motivi, a među njima decentno proviruju preslatki sobovi. A za sve nas koji obožavamo prigodne likove, tu je pulover s velikim Rudolfom čiji karakterističan nos krasi simpatičan coflek.

H&M, 199 kn

Only, Peek & Cloppenburg, 189,95 kn

Ako i vašoj kolekciji nedostaje jedan zanimljiv i ne baš tipičan komad, ovaj je džemper za vas. Idiličan prikaz kuće u snijegu i snjegović pokraj božićnog drvca sigurno će biti primijećen gdje god se u njemu pojavile.

Oysho, 359,90 kn

Naravno, popis ne bi bio potpun bez džempera iz kojih pršti blagdanski duh. Kombinacija crvene, zelene i bijele nije dovoljna da dočara najljepše doba godine. Potrebni su i pahuljice, snjegovići, sobovi, božićna drvca i naravno prigodni natpisi. A kako bi kombinacija svega navedenog ipak bila pretjerana na jednom odjevnom komadu, odlučile smo se za dva džempera koji idealno nadopunjuju naše raspoloženje.

Tezenis, 159 kn

Pull&Bear, 199,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Kombinacija za odvažne!

Darovi za klince i klinceze

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići