Detalji za dom koji čine razliku

Ljeto u domu

Dekorativni detalji čine naš dom ljepšim. Od ilustracija koje krase zidove do knjiga i zanimljivih detalja na policama, dekorativni detalji svaki prostor pretvaraju u topli dom. U potrazi za najposebnijim detaljima koji će u naš dom preslikati dio našeg karaktera i osobnog stila uvijek ćemo zaviriti u kolekcije brendova posvećenih interijerima. Dekorativne detalje koji će unijeti dozu topline i šarma u svaki kutak rado ćemo dodati u svoju shopping košaricu i u svoj dom. Ukrasni jastuci, šalice i tanjuri samo su neki od naših favorita iz aktualnih kolekcija.

U kolekcijama naglasak je na prirodnim i održivim materijalima poput ratana, jute, drva i kamena. Košare od ratana uvijek su dobrodošao detalj u svakom domu, a posuđe je idealno za večeri kada vam prijatelji dođu na večeru. Priroda se kroz kolekciju provlači i kad su boje u pitanju, pa prevladavaju pastelni tonovi što odlično pristaju ljetnim interijerima i koji će osvježiti svaki prostor. Od vaza i šalica do ručnika, ovakvi detalji u spomenutim bojama odlično će se uklopiti u svaki interijer i eksterijer. Osim što su ovakvi detalji lijepi, oni su i iznimno praktični.
Mirisi za dom također su jedan od aktualnih detalja koji će upotpuniti vaš interijer.

Easy life, Lonci & poklopci 19,50 € (146,92 kn)

 

Müller, 11,69 € (88,08 kn)

Maglica za dom, Loccitane 22,90 € (172,54 kn)

Obavijte svoj dom laganim tonovima koji osvježavaju prostor i sigurni smo da će i vaši gosti biti oduševljeni. U prostoru stvorenom u ekološkom stilu važni dekorativni elementi koji također imaju funkcionalnu ulogu su stilske i praktične pletene košare koje nikad ne izlaze iz mode, a pri samom vrhu omiljenih trendova je i korištenje prirodnih tkanina: pamuk i lan za jastuke te za ubruse.
Ove sezone, kao i prethodnih, volimo sve što prostor čini prostranim i opuštajućim. Jesen je vrijeme za nove početke, a uz pomoć malih stvari možemo ih učiniti jednostavnijima. Krenite od sebe i svog životnog prostora! Inspirirajte se jednostavnošću, snagom prirode i svime što vas okružuje te u tome pronađite zadovoljstvo. Prirodni tonovi boja, od pepeljasto zelene i plavozelene do smeđe, umirit će vaš um i aktivirati vaša osjetila kako biste posljednje dane ljeta proveli u okruženju koje njeguje mir i spokoj.

Perfecta Dreams, 93,97 € (708,02 kn)

 

Dormeo, 26.53 € (199.89 kn)

Family Intertekstil Stanić, 3,12 € (23,51 kn)

Foto: Pexels, press

INSPIRIRAJTE SE

Crumble s breskvama

Ljetne pidžame zbog kojih ćete odgađati alarm

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići