Ljetna izdanja omiljenog odjevnog komada

Maksimalna stilska udobnost

Dugačke haljine ne samo da u jednom odjevnom komadu nude cijeli outfit nego su i iznimno ugodne za nošenje te nevjerojatno stylish. Stoga ne čudi kako većina modnih eksperata za njih kaže da su jedna od najboljih ljetnih modnih investicija. S njima se slažu i brojne žene koje, čim porastu temperature, oko njih stvaraju većinu svojih dnevnih i večernjih outfita. Stoga smo pročešljali ponudu trgovina u potrazi za savršenim primjercima koji će vam ovoga ljeta osigurati chic kombinacije.

Košulja-haljina univerzalan je model za svaku dnevnu prigodu. Od poslovnih kombinacija u kojima ćete je spajati s visokim potpeticama do nešto opuštenijih izdanja čiji će najbolji par biti kožne natikače. Ove haljine mogu zaista sve, a u mnoštvu različitih boja, uzoraka i materijala u kojima dolaze sigurno ćete pronaći idealnu varijantu za svoj stil.

Gant, 285 € (2147,33 kn)

Ženstvenost i romantičnost gotovo su postale sinonimne s haljinama, no najbolji modeli za postizanje ovakvih lookova bit će haljine lepršava kroja i ukrašene volanima. Kao stvorene su za spajanje sa sandalama s visokim potpeticama i bit će odličan multifunkcionalan komad za dnevne i večernje kombinacije.

H&M, 49,99 € (376,55 kn)

Tražite li odmjereniju opciju čiji će kroj pratiti vašu figuru pritom skrivajući eventualne nedostatke, maksi haljina na preklop ili varijanta s naglašenim strukom bit će idealni za vas. Strukirani kroj će istaknuti najuži dio vašeg tijela, a V izrez pojačati dojam visine, osobito dodate li outfitu obuću visokih potpetica.

s.Oliver, 149,99 € (1130,10 kn)

Tanke bretelice omiljene su za vrijeme vrućih dana, a posebno dobro izgledaju na maksi haljinama zvonolika kroja. Ovi su modeli kao stvoreni za dnevne lookove, bilo da odlazite na plažu ili na gradsku špicu uživati u kavi na suncu. Osim toga, prekrasno se spajaju kako s ravnom obućom, tako i sa špagericama, te će se vrlo dobro nositi uz klasičan par bijelih tenisica.

Desigual, 119 € (896,61 kn)

Isti koncept odlično se primjenjuje i na večernje kombinacije. Međutim, u tom će slučaju najbolji odabir biti satinirani slip modeli u zavodljivoj boji, baš poput ove izazovne crvene koju ćete moći spajati s crnim dodacima za chic look te sa zlatnima za wow dojam.

Zara, 129 € (971,75 kn)

Ništa manje interesantan neće biti kroj s cut out detaljima na predjelu struka. Ne samo što će zbog svog seksepilnog dizajna privlačiti pažnju nego će prekrasno naglasiti vašu preplanulu put. Iako je riječ o primarno večernjem izdanju, odaberete li jednostavniji kroj sa zatvorenijim gornjim dijelom, ovu ćete haljinu moći nositi i u dnevnim outfitima.

Scotch&Soda, Europa 92, 179,95 € (1355,83 kn)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Moćna kobaltno plava

Modni i beauty ljetni aduti