Ljetni favoriti Stazisweets

Anastazija Makjanić ovog puta donosi svoje must-have ljetne saveznike

Budući da ljeto samo što nije stiglo (mada možda ne izgleda tako kad pričamo o vremenskoj prognozi), odlučila sam vam pokazati neke svoje favorite koje ljeti najčešće koristim i s kojima sam 100 % zadovoljna.

Prije ljeta obavezno volim napraviti dobar piling kože kako bi je pripremila za sunce i more. Ziaja ima odlične i vrlo pristupačne pilinge koji su se meni pokazali zaista najboljima za jako suhu kožu.

Ziaja, dm, 44,90 kn

Ziaja, dm, 39,90 kn

Kroz cijelu godinu, ali ljeti pogotovo, obavezan saveznik mi je SPF, kako na licu, tako i na cijelom tijelu. Sunce je toliko jako i štetno da toga nismo svjesni. Ja sam duuugo mislila kako neću uhvatiti boju ako budem stavljala zaštitni faktor. Međutim, to je potpuno krivo. Jednako ćemo potamniti, samo nećemo kožu oštetiti od sunčevog zračenja. Moj saveznik je Kiehl’s Ultra Light Daily UV Defense Sunscreen – jako lagana krema koja se brzo razmaže i upije, a kožu štiti definitivno najbolje od svih koje sam isprobala. A za tijelo koristim Daylong Protect & Care, mlijeko za sunčanje. Jedan mali trik – inače, kad pričamo o proizvodima za zaštitu od sunca, oni se dijele na one s oznakom “sunblock” i “sunscreen”. Ja biram one sa oznakom “sunscreen” jer štite kožu od sunca, tj. štetnih UV zraka, ali istovremeno omogućuju da potamnim.

Daylong, Farmacia, 148,90 kn

Od mazalica koje nam pomažu u postizanju preplanulog tena, moj dugogodišnji saveznik je L’Erbolario marmelada za sunčanje. Neka malo jeftinija varijanta koju isto jako volim je Garnier Ambre Solaire ulje za sunčanje.

L’Erbolario, Farmacia, 154,97 kn

Garnier, dm, 59,90 kn

Svake godine volim kupiti i jedan do dva kupaća kostima koji ne moraju nužno biti par. Ove godine sam našla dva odlična u H&M-u, koji se mogu lako kombinirati, po vrlo pristupačnim cijenama. A kad idem na plažu, onda volim što manje odjeće na sebi. Jednostavni kimono ili pareo, uz ceker i slamnati šešir, moj su prvi izbor.

Gornji dio, H&M, 129,90 kn

Gornji dio, H&M, 129,90 kn; donji dio, H&M, 79,90 kn

Zara, 199,90 kn

Šareni, Zara, 229,90 kn

Šešir, Zara, 179,90 kn

Ako pak niste za kimono, odaberite neke lepršave ljetne kratke haljine. Ja sam pronašla par koje su mi sinonim za ljeto. Volim birati haljine koje mogu nositi i za ležerne prilike, ali i za one malo finije.

Zara, 149,90 kn

Zara, 199,90 kn

Zara, 299,90 kn

Od obuće uvijek biram udobnost. Adidas “šlapeidu na sve i k tome su jako udobne.

Adidas, 179,90 kn

Ali – ne smijemo zaboraviti na usne i kosu. Nuxe balzam za usne definitivno je moj broj 1. Kosa je ljeti pogotovo osjetljiva, pogotovo ako je tanka kao moja. Moramo joj definitivno pružiti bolju njegu nego inače. Kosi, isto kao i tijelu, trebamo osigurati dovoljno hidratacije i zaštite jer u protivnom ona će izgorjeti, tj. postat će poput slame. Ljeti volim jako koristiti ulje jer ono dovoljno hidratizira i štiti, a kosa je na dodir mekana. Isto tako, prije odlaska na plažu obavezno volim staviti zaštitnu kremu za kosu. Prvi izbor mi je Kerastase Soleil Crème UV Sublime. A od nešto jeftinijih varijanti, najbolje mi se pokazao Olival Sun Hair zaštitni sprej za kosu koji odlično miriši na makadamiju.

Nuxe, Farmacia, 74,50 kn

Ulje za kosu Kerastase, 269,90 kn

UV krema za kosu Kerastase, 291,50 kn

Olival, dm, 59,90 kn

Foto: Anastazija Makjanić i press

INSPIRIRAJTE SE

Floralna fantazija

Cekeri nisu rezervirani samo za plažu!

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići