Majice u blagdanskom duhu

Pred nama je najljepše razdoblje, ono predbožićno i već je sve u znaku slavlja i blještavila. I naravno da za uvod u cijelu tu atmosferu postoji idealan outfit, odnosno veste.

Više no ikad prije u trendu su majice, veste i hoodice s božićnim motivima pahulja, sobova, Djedice… Pa ako već niste, svakako nabavite jednu i dočekajte Božić u otkačenom šarenilu.
Omiljeni motiv vesti ovog tipa svakako je sob, odnosno Rudolf. Ovaj simpatični lik u ovoj je varijanti okružen snježnim pahuljama.

Only, Peek&Cloppenburg, 199,95 kn

Dobra fora su veste načinjene tako da i sami postajete dio lika, poput ove s tijelom Djeda Božićnjaka i vašom glavom!

 

s.Oliver, 319 kn

Idealan blagdanski sportski look ostvarit ćete u hoodici s poznatim usklikom.

C&A, 129 kn

Omiljeni Djedica u cool izdanju nosi sunčane naočale i zauzima središnji dio vaše blagdanske veste.

s.Oliver, 319 kn

Ljubav, sreća i mir poruke su s pulovera koji uz to nosi i karakteristične motive bora, božikovine, kuglice, zvijezde, kolačića od đumbira i prepoznatljive lizalice.

H&M, 199 kn

https://www.instagram.com/p/w7DtGDTcwe/

https://www.instagram.com/p/Bq5W1KMFRWO/

https://www.instagram.com/p/Bq-KbAdBDUx/

https://www.instagram.com/p/BqU5luSFxDx/

Foto: Shutterstock, Instagram i press

INSPIRIRAJTE SE

Spoj senzualnosti i topline

Zimski modni accessories

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići