Foodie make-up: Što u njima rade mocha, matcha i cherry?

Bogate nijanse koje odgovaraju svakome

Clean make-up look, koji uključuje nijanse u boji kože i češće izgleda kao da se nismo našminkali, dobio je ekstravagantno društvo. Foodie makeup: mocha, matcha i cherry!

Riječ je o tri trenda koji su u posljednje vrijeme dominirali na društvenim mrežama, a sviđaju se ljubiteljima make-upa jer ih je lako prilagoditi svome licu, stilu odijevanja i preferencama.

Douglas, 6,63 €, nijansa Wacky Coffee

Ovi trendovi uključuju smeđe, zelene i crvene laskave tonove, a za postizanje looks potrebno je malo prakse i eksperimentiranja.

Mocha šminka donosi sve nijanse smeđe – od zagasitih tonova do sjajnih sedefastih, a ne postoje prestroga pravila kojih se morate pridržavati kako biste bili u trendu.

Cijelom looku je zajednički nazivnik brončani glam, a možete ga naglasiti na usnama, obrazima ili pak na očima – kako god mislite da odgovara vašem licu ili željama.

Preporuka je da uz zanimljiv ruž look upotpunite smeđom maskarom koja će vam osvježiti pogled, a djelovati prirodno uz obrve i oči.

Pupa, dm, 14,90 €, nijansa Chocolate Brown

Dok je mocha make-up monokromatski, matcha latte fokusira se na male detalje – zeleno na očima ili na rubovima usana.

Dobro odgovara i uz mochu uz malo eksperimentiranja s nijansama! A ono što će vam najviše trebati je lijepo bogato sjenilo koje dobro funkcionira s ostatkom vaše palete.

Douglas, 7,95 €

Iako smo daleko od toga da je fashionisticama dosta barbiecorea i jagodaste šminke, kao nešto glamuroznija inačica pojavio se cherry make-up trend.

H&M, 9,99 €, nijansa Raspberry Fever

Slavi sve nijanse od crvene do grimizne, a najviše se nosi na usnama i obrazima, stoga, neće škoditi da za sebe pronađete nekoliko nijansi ove vatrene boje – od tamnijih do kričavijih.

Aura, dm, 4,25 €

Štošta još ne znamo kad je o trendovima riječ, no ovo je sigurno – crvena u svim svojim nijansama je boja godine. Ako ne volite jaku šminku, pronađite balzam za usne u tonovima crvene koja vam odgovara.

 

Apivita, Farmacia.hr, 7 €

 

Foto: press Douglas, Apivita, H&M, Pupa, Aura

Make-up kolekcija koja naglašava prirodnu ljepotu

Beauty - mania: „I'm cold“ make up zavladao je društvenim mrežama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići