Beauty – mania: „I’m cold“ make up zavladao je društvenim mrežama

Rumeni obrazi su sada 'in'

Make up trend „I’m cold“ na Tik Toku ima više od 15 milijuna pregleda, a nadahnut je hladnim zimskim danima, točnije prirodnim rumenilom koje se pojavljuje na licu kao posljedica niskih temperatura zraka. Ovaj način šminkanja vrlo brzo je postao viralan i iznimno popularan među beauty influencericama, među ostalim i zato što djeluje iznimno nježno na licu te ga je lako postići. Sve što trebate je dobra podloga za šminku, ružičasto rumenilo i malo sjaja. U nastavku pogledajte proizvode kojima ćete postići izgled „snježnog anđela“.

Make up Factory, Müller, 22,72 € (171,18 kn)

Kako bi šminka što dulje izdržala na licu, bitno je staviti kvalitetnu podlogu koja prikriva eventualne nedostatke, a istovremeno dopušta koži da diše. Make up Factory „obojeni“ serum za blistavu kožu podarit će vam upravo taj zdravi i svježi izgled. Nanesite ga prstima za jače ili blender spužvicom za prirodnije prekrivanje.

Bourjois, dm, 13,90 € (104,73 kn)

Douglas, 7,95 € (59,90 kn)

Kako biste imali rumene obraze s malo sjaja, birajte rumenilo u kamenu s decentnim shimmer šljokicama koje će vašem licu dati svježinu i nježan izgled. Ako, pak, više preferirate kremaste proizvode, odaberite Douglas balzam koji možete nanijeti i na usne. Njegova lagana i vodenasta tekstura ne čini kožu masnom, a hrani je prirodnim uljima. Uza sve to, ima i praktično i simpatično pakiranje ružičaste boje.

 

 

 

 

Kiehl’s, 12,05 € (94,18 kn)

Lip Care Black Currant Apivita, Farmacia, 7 € (52,74 kn)

Kako bi usne bile lijepe, ponajprije trebaju biti njegovane i hidratizirane. Tu nam u pomoć uskače hranjivi Kiehl’s balzam koji je bezbojan, a umiruje suhu kožu usana. Hidratantni Lip Care Black Currant Apivita omekšava, sprečava isušivanje te štiti usne, ali sve uz dodatak boje. Ova „mazalica“ daje prirodnu crvenkastu boju usnama, što je čini idealnim proizvodom za „I’m cold“ trend.

Bershka, 7,99 € (60,20 kn)

Dodatni sjaj cijelom make upu dat će ženstvene naljepnice za lice koje dolaze u obliku zvjezdica, polumjeseca i suza. Nalijepite ih uz rub obrve ili uz rub oka za diskretan i sofisticiran dojam.

 

 

 

Foto: Kiehl’s, Douglas, Müller, Canva i press

Beauty favoriti

Beauty školica: Hidratantne kreme

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići