Marame s uzorkom

Moda je u detaljima

Funkcionalne i elegantne, marame su modni dodatak koji svaki stayling mogu transformirati i podići na viši nivo. Njihova raznolikost u izboru materijala, uzoraka i oblika čine ih jednim od najomiljenih stilskih elemenata mnogim modnih znalaca koji ga koriste već godinama kao efektan momentum za postizanje glamuroznog i sofisticiranog looka. Modne kuće poput Hermèsa i Versacea ih vole koristiti usvojim kolekcijama kako bi postigli ženstveni i chic look. Nosite ih kao ukrasnu traku za kosu, pokrivalo za glavu, šal, dodatak remenu ili torbi za sofisticiraniji izgled. Eksperimentirajte s različitim načinima nošenja i pokažite svoj stil.

Mango, 12,99 € (97,87 kn)

Pull & Bear, 9,99 € (75,27 kn)

Marama s efektnim geometrijskim oblikom, nošena oko vrata, dati će dozu glamura nošena na klasičnu bijelu košulju i traper hlače. Ljubiteljice divljina će birati marame s atraktivnim animal printom.

 

Zara, 9,95 € (74,97 kn)

Guess, Fashion & Friends, 25 € (188,36 kn)

Šarene modele vibrantnih boja nosite kao ukras na ručkama torbe ili remenu.Ovaj trik koristite kada želite naglasiti struk u haljini ili kaputu. Provucite ju kroz kopču remena, zavežite i ostatak ostavite da slobodno visi.

Mona, 16,99 € (128,01 kn)

Stradivarius, 7,99 € (60,20 kn)

Modeli koji dolaze u pastelnim bojama dati će dozu ženstvenosti vašem outfitu nošene u kosi, kao traka ili kao pokrivalo. Sjetite se samo velikih svijetskih ikona, poput Elizabeth Taylor,Audrey Hepburn i Marlin Monroe kojima su marame bile jedan od najdražih modnih dodataka kako bi istaknule svoju ženstvenost i senzualnost.

Foto: Canva i press

Femme fatale za novo vrijeme

Savršeni lookovi za prijelazno razdoblje

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići