Mekane miljenice

Torbe skrojene od umjetnog krzna stvorene su za isticanje

Dolaze u malim i velikim izdanjima, a svojim materijalom podsjećaju na omiljenu plišanu igračku. Zato i ne čudi da su postale jedan od mikro trendova sezone i da smo ih zavoljeli na prvi pogled. Mekane i nježnih nijansi, bit će naglasni komad svake kombinacije i privlačiti poglede gdje god ih nosile.

U predimenzioniranoj varijanti i s ručkama od umjetne kože bit će idealan čuvar baš svega što vam kroz dan treba. Ovakav model birajte u neutralnim nijansama poput prljavo bijele kako ne bi u potpunosti zasjenio ostatak looka.

Orsay, 249,90 kn

I clutch torbica dolazi u neodoljivom krznenom izdanju koje krasi decentan coflek na zatvaraču. Izvrsno će pristajati u looku s kožnim komadima kao kontrastni detalj. A može igrati i ulogu kozmetičke torbice.

C&A, 49,90 kn

Torbice namijenjene nošenju u ruci posebno neodoljivo izgledaju u zagasitim nijansama ružičaste i tamnije sive. Ovi cool modeli rezervirani su za casual street style izdanja kad težite udobnom, a statement izgledu. Bilo da odaberete uspravni ili izduženi model, sigurno nećete pogriješiti.

OVS, 149,95 kn

H&M, 199 kn

A ako ste objeručke prihvatile trend torbica s kraćim remenom preko ramena, i vi ćete pronaći svog mekanog favorita. Odlično će pristajati uz čizme s robusnim potplatom kao idealna doza nježnosti u edgy kombinaciji.

Stradivarius, 79,90 kn

Foto: Stradivarius i press

INSPIRIRAJTE SE

Kožna dominacija

Dnevna elegancija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići