Metallic silver detalji za primjetnu jesen

Nose se i u dnevnim outfitima!

Iako se zlato nikada neće umiroviti po pitanju aktualnosti u odjevnim kombinacijama, ove je jeseni srebro ipak zasjelo na vrh trendova. I to ne samo na nakitu, nego i na drugim dodacima koji zrače nevjerojatnom modnom odvažnošću. I dok su uvijek bili aktualni kao dio kombinacija za večernje izlaske i posebne prigode, ove sezone vladaju i dnevnim kombinacijama kojima daju genijalan party efekt. Ohrabrite se i u svakodnevicu uklopite malo modne eklektike u vidu statement detalja koji privlače pažnju.

Najsigurnija opcija za dnevne outfite definitivno je srebrni nakit. No klasične tanke lančiće i narukvice zamijenite moćnijim komadima. Bez obzira na to odaberete li deblji lančić ili velik privjesak, nećete pogriješiti. Ipak, najveći trendi učinak imat će velike narukvice nanizane na jednoj ruci.

Mango, 129,90 kn (17,24 €)

Owo, Watch Centar, 1003 kn (133,12 €)

Srebrne torbice kao stvorene su za kombinacije kojima dominiraju crni komadi, ali i oni u kraljevsko plavim tonovima koji su ujedno jedan od vodećih koloritnih trendova ove sezone. Osim s komplementarnim bojama, srebrnu torbicu možete spajati i s kontrastnim zlaćanim detaljima. Ovaj donedavno omraženi spoj tonova plemenitih metala sada je postao hit i nosi se sa stavom.

H&M, 150,61 kn (19,99 €)

Nine West, 419 kn (55,61 €)

Ipak, najveći hit koji će vas istaknuti u masi bit će obuća sa srebrnim sjajem. U formi salonki i sandala bit će idealan odabir za profinjene kombinacije koje uključuju haljine ili pak wide leg hlače. U ovom outfitu za potpuni dojam uparite ih sa srebrnom torbicom koja će zaokružiti dojam. No posebna srebrna poslastica dolazi na visokim čizmama s visokim potpeticama. Ovaj party komad bit će nemoguće ne primijetiti, osobito nosite li ih u dnevnim izdanjima i to sa zataknutim hlačama. Ipak, uz njih će vam biti potrebna torba u neutralnijem koloritu koja će dopustiti čizmama da budu apsolutna zvijezda outfita.

Moje cipele, 229 kn (30,39 €)

Mango, 449,90 kn (59,71 €)

Zara, 499,90 kn (66,35 €)

Foto: Zara i press

INSPIRIRAJTE SE

Ključni jesenski trend – mokasine

Nadogradite beauty rutinu ovim pomagačima

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići