Nadogradite beauty rutinu ovim pomagačima

Njegovana koža uvijek je u trendu

Za blistav ten, uz adekvatnu preparativnu kozmetiku, vrlo su važni dosljednost i jaki pomagači. Dosljednost skincare rutine ključna je kako biste vidjeli rezultate proizvoda, a pomagači su tu da odrade posao koji kozmetika jednostavno ne može. Neki imaju konkretnu beauty svrhu, drugima je pak uloga olakšavanje održavanja rutine, a zajednički čine dobitnu kombinaciju njegovane kože.

Jedna od najvećih muka skincare rutine brojnih žena je – kosa. Otvaranje lica i pomicanje kose djeluje kao najjednostavniji zadatak, ali često to nije. Želite li održati formu frizure, gumice i kopče često nisu opcija jer mogu pokvariti kovrče ili ih pak napraviti na ravnoj kosi. Stoga će kvalitetna traka za kosu često učiniti veliku razliku i očuvati frizuru barem za vrijeme održavanja rutine. Sigurno ste na društvenim mrežama vidjeli kako sve više beauty influencerica koristi velike i mekane trake. Razlog tome je što bolja zaštita kose i oslobađanje lica. Osim toga, vjerujemo da ste sigurno primijetili kako je popularizacijom održivosti sve popularnije postalo umjesto klasičnih blazinica koristiti višekratne opcije. Osim što su ekološki prihvatljivije, često su zbog materijala izrade nježnije za lice što ih čini odličnom opcijom za osjetljive tipove kože.

H&M, 29,90 (3,99 €)

Douglas, 84,90 kn (11,27 €)

Na tržištu postoje brojni beauty pomagači kojima često nismo niti svjesni prave svrhe pa ih iz tog razloga jednostavno zanemarujemo. Roleri često dolaze u šarenim izdanjima koja izgledaju primamljivo samo zbog dizajna, no njihova moć je puno veća od lijepog izgleda na polici i fotografijama. Jasno je kako njima možete masirati lice, no u kombinaciji sa serumom ili kremom i ciljanom upotrebom može biti saveznik u ublažavanju otečenosti lica. Uz roler, saveznik u osvježavanju lica bit će i Dermaroller čije sitne iglice stimuliraju mišiće, samim time djelujući kao genijalan anti-age alat. Ipak, iako sitne, ove su iglice izrazito moćne pa bi ih trebalo koristiti nježne ruke i s oprezom. A već dobro poznati Foreo ne treba puno predstavljati jer njegove mekane silikonske iglice dubinski čiste lice, a pulsacije osiguravaju da uz masažu i stimulaciju lica nježno očistite i pore koje bi klasičnim umivanjem ostale netaknute.

Real Tehniques, dm, 159,90 kn (21,22 €)

Dermaroller, Farmacia, 449 kn (63,57 €)

Foreo, Müller, 719,90 kn (94,95 €)

Foto: Pexels i press

INSPIRIRAJTE SE

Ovo su ključni komadi za stylish udobnost

Očaravajuće boje na usnama

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići