Midi je in

Haljine midi forme najbolji su izbor za idealan ženstven outfit

Jer kako je sama Coco Chanel tvrdila, najbolja dužina je upravo ona koja prekriva koljena. Modeli su različiti i možete birati između onih sasvim zatvorenih ili pak slip verzija, no želite li biti sofisticirano fashion, držite se zadane duljine.

Popularan model koji diskretno otkriva ramena totalni je hit već drugu sezonu pa ne možete pogriješiti ukoliko odaberete ovu senzualnu haljinu, uz koju će odlično pristajati ogrlice uz vrat.

Zara, 299,90 kn

U retro stilu dolazi nam haljina točkastog printa i naglašenog struka koja ima popularno prednje kopčanje cijelom dužinom i romantične ukrase – mašne na rukavićima. Isfurajte je u pin-up varijanti uz maramu u kosi i visoke potpetice.

C&A, 199,90 kn

Jednostavna haljina na tanke bretele koja se zvonoliko širi najbolje će funkcionirati uz upečatljiv nakit i cipele s remenčićima koji će je upotpuniti.

H&M, 299 kn

Model za svakodnevne ležerne kombinacije možete nositi, primjerice, uz popularne cekere i špagerice s platformom.

Mango, 349,90 kn

Široke, nabrane naramenice sastavni su dio haljine naglašenog visokog struka, koji će vizualno izduljiti noge, naročito ako je odjenete uz visoke potpetice.

New Yorker, 159 kn

Elegancija na djelu pravi je opis za model bez rukava sa šal ovratnikom, koji će osim za izlazak, odlično funkcionirati i kao poslovni outfit. Od nakita dovoljan će biti minimalistički ručni sat ili decentne naušnice.

Ralph Lauren, Peek&Cloppenburg, 1499 kn

Atraktivan boho look najbolje ćete postići uz dekoltiranu haljinu kimono rukava. Odjenite je u spoju s mnoštvom nakita u formi ogrlica i narukvica, a na noge obujte klompe ili espadrile.

Springfield, 299 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Prugasti badići

Preplanula put

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići