Preplanula put

Takozvani pekmezi za brzo tamnjenje kože opet su veliki hit, a gotovo da i nema kozmetičkog brenda koji nije lansirao svoju verziju istog

Iako će vam nakon njegovog nanošenja koža gotovo trenutačno dobiti boju, važno je pripaziti jer ovi proizvodi imaju nizak zaštitni faktor ili ga uopće nemaju. Odabrali smo nekoliko proizvoda s kojima će vaša koža dobiti željeni preplanuli izgled.

L’Erbolario – Pekmez za superbrzo tamnjenje

Ovaj popularni pekmez za superbrzo tamnjenje namijenjen je onima koji već imaju podlogu, a njihova koža nema potrebe za visokim zaštitnim faktorom. Ne sadrži zaštitne filtre, ali obiluje tvarima koji koži daju mekoću i sjaj. Sadrži ekstrakt orahove ljuske, aloe vere koja umiruje i hidratizira kožu te ulje mrkve.

L’Erbolario Lodi Super – Taninig Ointment, Farmacia, 160,90 kn

Nikel – Kokosov maslac s mrkvom

Kokosov maslac s mrkvom na prirodan način štiti kožu od UV zraka, ubrzava tamnjenje i produljuje brončanu preplanulost. Osim za vrijeme izlaganja suncu, možete ga koristiti nakon sunčanja za opuštanje i umirenje kože. Sastojci su mu prirodni i bez konzervansa, a bogat je prirodnim uljima i vitaminima. Odlično je i to što djeluje pomlađujuće.

Nikel Kokosov maslac s mrkvom, Müller, 119,90 kn

Collistar – Proizvod za brže tamnjenje

Idealan za one koji žele dobiti osunčan ten. Ovaj proizvod kombinira unipertan s uljima mrkve i oraha kako bi izvukao maksimum od kože, ali i sunca. Iako ne sadrži zaštitne filtre od sunca, ima visoki postotak vrijednih biljnih ulja, čistog pčelinjeg voska i vitamina E. Također, bogat je izvrsnim hranjivim, elastičnim i anti-age svojstvima. Na koži ostavlja neprimjetan zaštitni film koji je štiti od učinaka sunca i mora.

Collistar Supertanning Concentrated Unguent, Douglas, 305 kn

Afrodita – Tropical marmelada SPF 10

Osigurava sigurno, brzo i intenzivno dobivanje preplanulog tena uz zaštitni faktor 10. Odlikuje se nizom prirodnih sastojaka, kao što su organsko kokosovo ulje s Filipina, dragocjeni karite i kakao maslaci te ekstrakt mrkve s visokim udjelom beta-karotena. Koža je nakon nanošenja opskrbljena hranjivim tvarima i uz dodatne antioksidanse, koji potiču obnovu stanica, zaštićena od negativnih vanjskih čimbenika.

Afrodita Sun Care Tropical Marmelada, dm, 74,90 kn

Olival – Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

Obogaćen prirodnim pigmentom mrkve i beta-karotenom, ovaj pekmez za ubrzano tamnjenje štiti i njeguje kožu bez dodatnog isušivanja. Preporučuje se osobama koje dobro podnose sunce i žele pojačati boju kože. Sastoji se od kompleksa bogatih prirodnih ulja mrkve, masline, oraha i kakaovca. Kako pekmez ne sadrži visoki zaštitni faktor i ne štiti od sunčevog zračenja, prije korištenja preporučuje se nanošenje sredstva za zaštitu od sunca.

Olival Super Mrkva pekmez za ubrzano tamnjenje, dm, 39,90 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Na more sa stilom

Iz morskih dubina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići