Miriše na obiteljske trenutke

Najdraže blagdanske uspomene stvaraju se u kuhinji

Nije rijetkost da blagdani uzrokuju stres. Nabavka darova, umatanje, last-minute shopping i kuhanje iscrpljujuće su obveze. Ipak, nešto je čarobno u njima zbog čega se uvijek iznova veselimo cijelom prosincu. Pogotovo blagdanskim kolačima čija je priprema često obiteljski projekt koji okuplja sve generacije. A tome se najviše raduju najmlađi kojima je pored same pripreme važnije vrijeme provedeno s roditeljima.

Izazov vaganja, miješanja i miksanja odraslima je gotovo svakodnevica u pripremi obiteljskih obroka. No najmlađima je to poput avanture kroz koju uče nove stvari i razvijaju talente. Uz to, ovo zajedničko vrijeme koriste i za razgovor i provođenje ugodnog vremena s roditeljima koje će pamtiti kroz čitav život.

Kuhinjski robot Ariete, Elipso, 1299 kn

Kuhinjska vaga Tefal, Sancta Domenica, 169 kn

A pamtit će djeca i okuse i recepte kolača i keksića koji će kroz vrijeme postati simbolima blagdana i njihovi omiljeni deserti kojima će se rado vraćati. Istovremeno, njihovi kreativni uraci i dekoracije kolačića postat će anegdote koje će se prepričavati svakog Božića u krugu obitelji okupljene oko blagdanskog stola.

Kalup za tortu i kolače Pedrini, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 125 kn

Set za pečenje Bake’n’Share Delimano, Top Shop, 299,95 kn

Osim lijepih trenutaka provedenih u zajedničkom kuhanju i pečenju te uspomena koje će ono ostaviti, posuđe koje koristite u pripremi postat će sinonim za drage trenutke. A ono kvalitetno ući će u popis omiljenih kućanskih predmeta koji će ostati u nasljeđu i čuvati sve drage događaje ispričane oko omiljene blagdanske slastice.

Etažer za kolače Brandani, LONCI & POKLOPCI by Bajde, 192 kn

Kuhinjska rukavica, Family – Intetekstil Stanić, 15 kn

Foto: Shutterstock i press

INSPIRIRAJTE SE

Dva romana koja ne smijete propustiti

Veliki povratak puf jakni

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići