Mirisna pozivnica u svijet optimizma

Slavna linija mirisa La Vie Est Belle ima novog člana

Naime, oda istinskoj sreći, kako je zamišlja Lancôme, dobila je i varijantu u formi toaletne vode La Vie Est Belle En Rose, a sastoji se od moderne interpretacije božura, simbola radosti. A koje je značenje riječi ove nove mirisne poslastice? Rose – ružičasta ruža. Predstavlja ženstvenost i slobodu pa je samim time ultimativni simbol sreće. La vie est belle – francuska fraza ‘Život je lijep’, filozofija je sreće ili univerzalna oda ljepoti života. La Vie Est Belle En Rose – ova kreacija predstavlja suvremenu, mladenačku reinterpretaciju legendarnog akorda irisa, originalnog mirisa La Vie Est Belle. Predstavlja svjež, cvjetni miris modernog štiha i pravi je magnet za optimizam.

Njegovo cvjetno srce zvijezda je ove toaletne vode i prožima pozadinske note irisa i drvenastih akorda. Cijela je kompozicija obogaćena opojnim notama bergamota i crvenog voća, akordima ruže i božura. Tako ovaj živopisni miris svakim nanošenjem širi trag optimizma, a svakodnevne trenutke pretvara u čarobne…

Poput ružičastih naočala, ružičasti tonovi božura u samo jednoj kapi ovog mirisa dovoljni su za optimističan pogled na život. La Vie Est Belle En Rose potpisuju svjetski poznati parfumeri – Anne Flipo i Dominique Ropion, koji su ljubav prema božuru izrazili na novi način, odnosno jedinstvenom mirisnom kreacijom.

Anne je inspiraciju pronašla u notama božura i ruže. “Ova se dva cvijeta savršeno nadopunjuju. Božur priziva svježinu i nježnost latica, dok je raskošni miris ruže prožet zelenim, pikantnim notama ružina ulja i slatkastim daškom apsoluta”, kaže Anne. “Zahvaljujući mošusu i kremastoj sandalovini, prepoznatljiva nota irisa originalnog mirisa La Vie Est Belle u ovoj je varijanti nešto blaža i senzualnija pa raskošan cvjetni bouquet ruže i božura može zablistati u punom sjaju”, pojašnjava Dominique.

Nova bočica odvažnog dizajna ukrašena je oštrom linijom filtra u delikatnoj ružičastoj nijansi koja je trokutasto presijeca, otkrivajući njen dragocjen sadržaj, dok vrat bočice krase prepoznatljiva ružičasta krila koja simboliziraju slobodu.

Kampanju s glumicom Juliom Roberts u glavnoj ulozi potpisuje fotograf Alexi Lubomirski u kojoj Julia poziva da stvari promotrite iz drugačijeg kuta… Njezina spontanost i zarazan osmijeh odražavaju slavljeničko raspoloženje u čast nove mirisne priče.

Lancôme La Vie Est Belle En Rose, Douglas, 100 ml, 865 kn; 50 ml, 645 kn

Foto: Lancôme press

INSPIRIRAJTE SE

U potrazi za sjajem

Nova fantazija

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići