Mix&Match: kombinirajte hrabre uzorke

Cvijeće i pruge za razigrani look

Rijetko što “miriše” na proljeće i ljeto kao što su to floralni uzorci i pruge. Sparivanje koje se nekoć smatralo odvažnim i nekonvencionalnim sada je osvojilo modni svijet, stvarajući razigranu estetiku koja je i moderna i svestrana.

Ovaj dinamični duo može podići vaše kombinacije, dodajući dašak otkačenosti i sofisticiranosti svakom outfitu, a vi ćete dodavati dojam stilske usklađenosti na svakom koraku.

Evo kako svladati umjetnost kombiniranja cvijeća i pruga sa samopouzdanjem.

Ključ uspješnog spajanja floralnih motiva i pruga leži u ravnoteži. Počnite s jednim dominantnim uzorkom i jednim suptilnim. Na primjer, spojite prugasti top s nježnom cvjetnom suknjom ili obrnuto. To osigurava da niti jedan uzorak ne prekriva drugi, stvarajući skladan i privlačan izgled.

naušnice Argentum 22,40 €; torba H&M 30,99 €; top C&A 12,99 €; suknja Mango 29,99 €; sunčane naočale Bottega Veneta, Optika Anda, 324,00 €; cipele Aldo 110 €

Kod miješanja uzoraka ključna je koordinacija boja. Odaberite boje koje se međusobno nadopunjuju ili ostanite unutar iste obitelji boja. Kombinacija većeg vjetnog printa s tankim, suptilnim prugama može stvoriti zanimljiv kontrast. Alternativno, uparivanje manjih cvjetnih motiva sa širim prugama može dodati dubinu i teksturu vašem kompletu. Eksperimentirajte s različitim dimenzijama kako biste pronašli ono što najbolje odgovara vašem tipu tijela i osobnom stilu.

naočale Dolce & Gabbana, Optika Anda, 216,00 €; ukosnica Pull&Bear 4,99 €; torba Zara 25,95 €; hlače Stradivarius 25,99 €; košulja Desigual 89,95 €; balerinke Massimo Dutti 79,95 €

 

Obratite pozornost na razmjere uzoraka. Ako vaš cvjetni print ima crno-bijelu paletu i izgleda upečatljivo, ne morate ga nužno kombinirati s košuljom ili majicom, neka one ostanu u suptilnim prugicama. Upečatljiviji neka budu dodaci, poput zanimljive torbe. To stvara kohezivni izgled koji besprijekorno povezuje uzorke.

šilterica Scotch & Soda, Europa 92, 65,95 €; torba Stradivarius 25,99 €; košulja Bershka 19,99 €; sat iStyle Apple 499,99 €; hlače Zara 39,95 €; tenisice Nike, Buzz, 119,99 €

 

Foto: Canva, press Argentum, Bershka, Bottega Veneta, H&M, Massimo Dutti, Nike, Pull&Bear, Stradivarius, Zara

Floralna fantazija

WISH LISTA: Leopard print na elegantan način

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići