Mix&Match by Robert Sever

Koža nije rezervirana samo za koncerte ili rock supkulture, već je toliko ustaljena u garderobi da se može nositi svaki dan u brojnim prilikama...

Najbolja investicija je svakako kožna jakna, koju možete nositi i nekoliko sezona, posebno ako je podstavljena krznom koje će vas grijati cijele zime.

S detaljima poput dugačkih kožnih rukavica ili širokih ¾ hlača svakako ćete ostaviti dojam samouvjerene i cool osobe.

Za atraktivan look birajte kožu od glave do pete i to kombinirajući gležnjače visokih potpetica uz hlače nogavica ¾ duljine.

Kada je riječ o kožnoj jakni, svakako odaberite onu avijatičarsku koja je trenutno ultimativni hit. Sve upotpunite kožnom torbom srednje veličine i naravno kožnim rukavicama. Cijeli look zaokružite dobrim parfemom!

Ovaj model kožne jakne odlično će pristajati i uz kožnu ili traper suknju, ali i dobre traperice ravnog kroja, dok hlače ove dužine osim uz gležnjače možete kombinirati i uz popularne sock-boots.

Dugačke kožne rukavice idealne su uz kapute, sakoe ili jakne rukava ¾ dužine jer tada najbolje dolaze do izražaja.

 

Tom Tailor
629,99 kn
Zara
299,90 kn
Massimo Dutti
949 kn
Carpisa
354 kn
Zadig&Voltaire, parfem
Müller
489 kn
Maison Scotch, Europa 92
1.199 kn

INSPIRIRAJTE SE

Mix&Match by Robert Sever

Mix&Match by Robert Sever

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citymixandmatch.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citymixandmatch.hr

Kolačići

Obavezno
citymixandmatch.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići